Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért haragszanak egymásra a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért haragszanak egymásra a párok , ha pl: egy feleséget megkefél egy másik férfi is , hisz az a másik férfi annak a feleségnek , nem akar rosszat , sőt örömöt akar okozni neki nem ?

Figyelt kérdés
jan. 18. 19:39
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

20-as!

Igen, de az emberek nagy többsége alapból kiakad ilyenen, ez miért van? Miért nem az az alapvető reakció, hogy ha jó a másiknak, akkor csinálja?

jan. 20. 12:43
 22/30 anonim ***** válasza:
#21 Minden benne volt a válaszomba, ha nem tiszta olvasd el mégegyszer.
jan. 20. 12:47
 23/30 anonim ***** válasza:

22-es!

Nem érted. Akkor úgy kérdezem, hogy miért monogám a kapcsolatok 99%-a? Miért megcsalásként fogják fel az emberek az ilyesmit? Az emberek 99-a alapból monogám kapcsolatban gondolkodik, nem is merül fel a nyitott kapcsolat lehetősége. Miért?

jan. 20. 18:23
 24/30 anonim ***** válasza:

Azért mert számukra ez a normális, ez fér bele az értékrendjükbe. Neked meg az, hogy akárki akárkivel.

Nekik így jó, neked úgy. Nem értem ezen mit kell agyalni.

jan. 20. 18:31
 25/30 A kérdező kommentje:

24

Igazad van , kinek így , kinek úgy a jó .

jan. 20. 19:38
 26/30 anonim ***** válasza:
63%

24-es!

Igen, de az ezen agyalás is pont ilyen. Valakit foglalkoztat ez,valakit nem. Akit nem, annak nem kell ideírni, hogy őt nem érdekli. Nyilván olyanokhoz szól a kérdés, akiknek van róla elképzelése.

Amit írtál, azt bármelyik kérdéshez odaírhatnád, vagy bemehetsz az összes boltba és a termékek 90%-ra azt mondhatod, hogy ezt meg minek árulják, neked ilyen nem kell.

jan. 20. 19:49
 27/30 anonim ***** válasza:

Elég rossz példa.

Akkor már inkább azt mondanám, hogy valaki ül kint a padon, iszik egy Pepsit, te odaülsz mellé, és elkezded cseszegetni, hogy "mér nem jó neked a Coca-cola he?".

Vannak ízlések, és felfogások. Nyilván senkinek nem ugyan az. Ezen nincs értelme vitatkozni.

jan. 20. 20:23
 28/30 anonim ***** válasza:

27-es!

Itt egy kérdésről van szó, a te példád így vonatkozna rá:

Odamész a Pepsit ivó emberhez és megkérdezed, hogy miért azt issza. Mindegy neki, vagy ezt jobban szereti? Ha jobban szereti, akkor miért? Édesebb, szénsavasabb, stb. Tehát nem cseszegeted, csak kíváncsi vagy, hogy miért jobb a Pepsi.

És igaz, hogy nem én tettem fel a kérdést, de engem is érdekel és kialakult itt egy beszélgetés. Szóval én nem akarok rábeszélni senkit semmire, csak kíváncsi vagyok, hogy miért így fogja fel a legtöbb ember. Ösztön, társadalmi elvárás, vagy mi miatt?

jan. 20. 21:31
 29/30 A kérdező kommentje:

28 - as !

Pontosan leírta , hogy miért tettem fel a kérdést !

Én alapból is kíváncsi természetű ember vagyok , és szeretem kikérni más emberek véleményét is , akár kényesebb témával kapcsolatban is kb: úgy , ahogyan a 28 - as is leírta .

jan. 21. 10:46
 30/30 anonim ***** válasza:
A vallás az oka, az nevelte bele az emberekbe a monogámiát. Na, nem a muszlim vallás, ahol létezik a többnejüség, hanem a keresztény.
jan. 22. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!