Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok olyan kérdést látni hogy 18/5 cm alatt nem férfi a férfi. Valóban így gondolják sokan?
Figyelt kérdés
jan. 17. 15:11
2/8 anonim válasza:
18cm kevés férfinak van, bár, ha a csajnak azt mondom, hogy 18cm-es simán elhiszi.
A valóság: 14cm (igaz vastag 4,5cm) a farkam, a legutóbbi 3 csajomat, ha missziben dugtam és felhajtottam a lábukat, hogy mélyebbre tudjam nekik dugni a farkam, mind sziszegett és nyomta vissza a lábát, hogy ne menjen olyan mélyre.
3/8 anonim válasza:
Hát nekem sokkal fontosabb a 18/5 helyett hogy inkább 185+ legyen. Nem a pénisz mérete a fontos meg a vastagsága, hanem az, hogy a pasi magasabb legyen mint én. És amúgy szerintem a legtöbb ember aki azt mondja xx/x alatt nem férfi a férfi azok kisfarkú férfiak akik jó magyar mentalitással "ha nekem kicsi ő is érezze kicsinek" rendelkező egyedek :D
4/8 anonim válasza:
A férfiasság nem a gatyában kezdődik, a lónak is nagyobb van. Hanem az önfegyelmezésnél és a nők tiszteleténél. Pl.
5/8 anonim válasza:
Szerintem sokan így gondolják, de azoknak a többsége férfi.
7/8 anonim válasza:
Ó, ha az IQ-val foglalkoznál annyit, mint a p.csöd méretével, már 3 Nobel-ünk lett volna 2023ban.
8/8 anonim válasza:
Az én 16 cm-s farkamat nem túl sok csak vette be torokig, pedig már elmúltam 46. Szóval nem két nővel voltam eddig, igaz, nem is százakkal. Panasz se ért soha, hogy kevés voltam az ágyban. Ez hülyeség, maximum a kis tinir...bancok mondogathatnak ilyet, akik egymásnak mesélnek, hogy kinek pasija milyen. De kezdeni semmit nem tudnak a farokkal igazán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!