Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tipikus nagypofájú bunkó rosszfiú mit mond vagy csinál amitől a csajok szexelnek vele?
Figyelt kérdés
jan. 18. 17:38
11/20 anonim válasza:
A nagypofájú bunkónak olyan kiállása van ami megbizsergeti a lányok sunáját főleg ha még egy kaján mosollyal párosul..a rosszfiú kinézet szívdöglesztő, bugyi letépő tud lenni. ;)
12/20 A kérdező kommentje:
Ez a kiállás egy semmitmondó marhaság amit mindenkire lehet mondani. Ha valaki szépfiú és csak bambán áll, akkor úgy is felszedik a csajok ha tök fogyatékos. Ha egy jó kiállású csúnya csávó mosolyogna rád kajánul csak győznél elmenekülni. :D
A másik ködös dolog a rosszfiú, mármint hogy mitől rossz. A bíróságra járogató kondis sittes bunkókra, a csúnyán beszélő focihuligánokra, vagy kikre gondolsz?
jan. 18. 19:48
14/20 anonim válasza:
Ha borostás kicsit, a haja kócos a ruhája is dögös farmer, bőr cuccal keverve, dög csizma... az olyan. Vágod?
15/20 A kérdező kommentje:
Vágom, láttam az aluljáróban ilyet csak a bőrruha nem stimmelt. :D
jan. 18. 20:19
17/20 anonim válasza:
Lüke. Nem egy csövire aszociáltam. ;)
18/20 anonim válasza:
Én "rosszfiú" voltam, már kiöregedtem. Ennyi a lényeg: külső, figyelem (kérdezni mindig, ne magadról beszélj), humor, kedvesség és ha ez mind megvan, akkor jön a legfontosabb. Tégy úgy, hogy neked ez nem fontos, rohadtul nem érdekel. Ha már szimpatikus vagy, ezt nem bírják elfogadni, veled akarnak lenni. A nők ugyanolyan egyszerűek mint a férfiak, bárhogy álcázzák.
19/20 anonim válasza:
Magabiztosság, ez a kulcsszó a nőknél.
20/20 anonim válasza:
Soha nem az a lényeg, hogy melyik pasi mit mond.
Ha egy nő egyéjszakás kalandot keres, akkor megnézi ki tetszik neki. Az jöhet, majd mehet. Ennyi. Nem atomfizika.
Van ilyen barátnőm. Szokta is mesélni,pl. jó volt a teste, de nagyon hülye volt szegény.
Sokáig bírta, de másnap alig lehetett levakarni.
Nincs ez másként, mint a pasiknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!