Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/9 anonim válasza:
Nem
Ismerek olyan lányt akinek NAGYON salátás puncija van, mégis mutatott egyszer egy tevepatás képet, igaz kicsit más volt, de kirajzolódott.
4/9 anonim válasza:
Srácok... látom ma ez itt a sláger. Ez a "jelenség" nem arról szól ám, hogy a nagyajkakat "felhasítja" a nadrág, hanem egyszerűen középen van a nadrágnak 1 varrása, ami szorosabb, mint mellette az anyag, és ezért ott "benyomódik a nadrág". Mint bárhol máshol, ahol pl gumi szorítja a bőrötöket.... mit kell ezen filozofálgatni istenem... nevetséges.
5/9 anonim válasza:
Azt nem tudom de rohadt izgató...
6/9 anonim válasza:
Nem sűrűn. Akinek lógósak, vagy salátásak a kisajkai, annál az is kidudorodik, és már nem az a tipikus tevepata lesz. Az szinte csak baba puncival, vagyis kicsi kisajkakkal kivitelezhető.
De ez teljesen mindegy, mert minden egyes punci egyedi, és nem a tevepata számít, vagy a formája. Ez teljesen mellékes.
7/9 anonim válasza:
Azért mert most valakinek nem néz ki úgy mint egy tevepata attól qrvara nem lesz kevesebb és azért mert valakinek nem baba puncija van attól se egyik se jobb a másiknál aki azt állítja h valamelyik jobb vagy rosszabb lenne az nem kap puncit 🤷♀️
8/9 A kérdező kommentje:
Senki nem mondtam, hogy rosszabb lenne egyik a másiknál.
2023. szept. 23. 12:59
9/9 anonim válasza:
2. Kuld mar el a kepet kivancsi vagyok higy nez ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!