Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tipikus az egyirányú kényeztetés a kapcsolatotokban?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, amikor egy gyors, rövid alkalomból nem lesz szex, hanem valaki csak a párja kedvére tesz.
Mondjuk a pasi későn ér haza, holtfáradt, már nincs idő és hangulat rendes szexhez, amire a nő csak egy gyors cumizással lerendezi, megelégedve a párja kéjjes-hálás arckifejezésével és nyögéseivel.
Persze oda-vissza gondolom, a pasi oldaláról is alkalmakkal, amikor ő csak éppen kéjt ad, mondjuk a nyelével...
2023. jan. 16. 14:16
1/14 anonim válasza:
Az én életemben sajnos nem tipikus, ilyen spontán és egyoldalú kényeztetésben egyik barátnőmtől sem részesültem, talán egyszer. Fordítva igen, mármint hogy én kényeztettem...
3/14 anonim válasza:
Semennyire. És sokszor oráloztam a páromnak, cserébe sosem kaptam semmit csak mindig azt várta el hogy én csináljam. Szóval már szinte sosem csinálom. N
4/14 anonim válasza:
Hasonlóan mint az 1-es, csak én nő vagyok. Sokszor és szívesen kényeztettem az aktuális barátomat szájjal viszonzás nélkül. Azt meg egy kezemen meg tudom számolni, hogy engem hányszor nyaltak ki csak úgy.
5/14 anonim válasza:
Én szívesen kényeztettem kézzel, szájjal mindegyik aktuális partnerem. Kézi kényeztetést ritkán kaptam viszonzásért, bár szinte mindig csak ha rávezettem, orálisat viszont még életemben sosem. Ez van. 51F
6/14 anonim válasza:
Csatlakozom az 1,4-hez. Én is gyakran csinálom viszonzatlanul, olyan viszont sosem volt hogy csak engem nyaltak volna ki..
7/14 anonim válasza:
Akiket nem nyaltak ki viszont azoknak cicanyelves puncijuk van? Vagy szőrös?
8/14 anonim válasza:
Nálunk se szex se kielégítés -.-
22F
9/14 anonim válasza:
Azért gyakori, mert a pasim sokkal gyakrabban kívánja, én meg simán kielégítem egyoldalúan, ha nekem nincs hozzá kedvem, hogy szex vagy viszonzás legyen. Nincs ebben semmi extra.
(2-es voltam, a további privik megelőzése érdekében)
10/14 anonim válasza:
Gyakran megtörténik és mind a ketten élvezzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!