Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire tipikus az egyirányú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tipikus az egyirányú kényeztetés a kapcsolatotokban?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, amikor egy gyors, rövid alkalomból nem lesz szex, hanem valaki csak a párja kedvére tesz.

Mondjuk a pasi későn ér haza, holtfáradt, már nincs idő és hangulat rendes szexhez, amire a nő csak egy gyors cumizással lerendezi, megelégedve a párja kéjjes-hálás arckifejezésével és nyögéseivel.

Persze oda-vissza gondolom, a pasi oldaláról is alkalmakkal, amikor ő csak éppen kéjt ad, mondjuk a nyelével...

2023. jan. 16. 14:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Az én életemben sajnos nem tipikus, ilyen spontán és egyoldalú kényeztetésben egyik barátnőmtől sem részesültem, talán egyszer. Fordítva igen, mármint hogy én kényeztettem...
2023. jan. 16. 14:23
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk elég gyakori.
2023. jan. 16. 14:24
 3/14 anonim ***** válasza:
51%
Semennyire. És sokszor oráloztam a páromnak, cserébe sosem kaptam semmit csak mindig azt várta el hogy én csináljam. Szóval már szinte sosem csinálom. N
2023. jan. 16. 14:27
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóan mint az 1-es, csak én nő vagyok. Sokszor és szívesen kényeztettem az aktuális barátomat szájjal viszonzás nélkül. Azt meg egy kezemen meg tudom számolni, hogy engem hányszor nyaltak ki csak úgy.
2023. jan. 16. 14:27
 5/14 anonim ***** válasza:
Én szívesen kényeztettem kézzel, szájjal mindegyik aktuális partnerem. Kézi kényeztetést ritkán kaptam viszonzásért, bár szinte mindig csak ha rávezettem, orálisat viszont még életemben sosem. Ez van. 51F
2023. jan. 16. 14:34
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az 1,4-hez. Én is gyakran csinálom viszonzatlanul, olyan viszont sosem volt hogy csak engem nyaltak volna ki..
2023. jan. 16. 14:41
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Akiket nem nyaltak ki viszont azoknak cicanyelves puncijuk van? Vagy szőrös?
2023. jan. 16. 15:20
 8/14 anonim ***** válasza:

Nálunk se szex se kielégítés -.-

22F

2023. jan. 16. 15:25
 9/14 anonim ***** válasza:

Azért gyakori, mert a pasim sokkal gyakrabban kívánja, én meg simán kielégítem egyoldalúan, ha nekem nincs hozzá kedvem, hogy szex vagy viszonzás legyen. Nincs ebben semmi extra.

(2-es voltam, a további privik megelőzése érdekében)

2023. jan. 16. 15:34
 10/14 anonim ***** válasza:
Gyakran megtörténik és mind a ketten élvezzük.
2023. jan. 16. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!