Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tipikus az egyirányú kényeztetés a kapcsolatotokban?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, amikor egy gyors, rövid alkalomból nem lesz szex, hanem valaki csak a párja kedvére tesz.
Mondjuk a pasi későn ér haza, holtfáradt, már nincs idő és hangulat rendes szexhez, amire a nő csak egy gyors cumizással lerendezi, megelégedve a párja kéjjes-hálás arckifejezésével és nyögéseivel.
Persze oda-vissza gondolom, a pasi oldaláról is alkalmakkal, amikor ő csak éppen kéjt ad, mondjuk a nyelével...
2023. jan. 16. 14:16
11/14 anonim válasza:
Mondjuk havi 1 max. 2x kinyalom, ő havi 1-4x leszop. Nem sokkal kevesebb energia, csak nem leszel álmos, ha nem mész el.
12/14 anonim válasza:
Nálunk semennyire, mert nem engedi hogy csak neki legyen jó! Én vagyok a nő. Konkrétan 3 év alatt sosem volt, hogy bármit csinálhattam volna neki. Mindig van kedvem is, igy csak együtt volt szex.
13/14 anonim válasza:
Én férfi vagyok, nálunk csak én kényeztetem orálisan a páromat. Ő max. havonta 1x, kézimunkázás is nagyon ritkán fordul elő az ő részéről.
14/14 anonim válasza:
Nálunk sűrű. Egyirányúan kiverem magamnak 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!