Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Szoktatok buliba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szoktatok buliba melltartó nélkül menni úgy, hogy a jól kivehető a póló alatt minden? Pasik mit szoktak szólni hozzá? Mekkora melletek van?

Figyelt kérdés
jan. 17. 20:20
 1/4 anonim ***** válasza:
93%
Igen. Nagy. Megb@sznának.
jan. 17. 22:23
 2/4 anonim ***** válasza:
95%
Anyaként már nem, de pár éve szinte csak mélyen kivágott felsőben voltam minden buliban, melltartó nélkül. Nagy. Igazából a pasik 90%-a csak bámul, 5% megdícséri és a maradék rendszeresen arról kérdezgetett, hogy mű-e ( nem, nem mű ).
jan. 17. 22:45
 3/4 anonim ***** válasza:
94%
Nem nagy, B kosár, és szoktam úgy buliba menni. Ennek ellenére a pasik tekintetenek a 99% a cicimen landolt.
jan. 17. 23:21
 4/4 anonim ***** válasza:
94%
Én nem mertem sose, mert sajnos lógó mellem van, de barátnőm megtette, neki nagyon szép mellei voltak. Hát mind a 10 ujjára kapott volna férfit, az biztos :D
jan. 17. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!