Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek milyen extrém randija...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen extrém randija volt? Pl bugyi nelkul mentetek vagy melltartó?

Figyelt kérdés

Hova mentetek?

Kiderult hogy nincs rajtatok?

Mindin fele extrém sztori jöhet.

Kort nemet irjatok

2023. dec. 30. 18:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Mindig van rajtam.
2023. dec. 30. 18:33
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Ez egyik sem extrém
2023. dec. 30. 18:49
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Legextrémebb ahol előre meg volt beszélve, hogy szeretné ha ellentmondást nem tűrve dugnám meg a torkát. Szex nem is volt, ennyit szeretett volna, hogy akarhogy ellenkezik folytassam amíg el nem élvezek.
2023. dec. 30. 18:52
 4/11 anonim ***** válasza:
3-as, hol ismerted meg?
2023. dec. 30. 19:20
 5/11 anonim ***** válasza:
92%
3-as vagyok. Itt ismertem meg.
2023. dec. 30. 21:28
 6/11 Samsunga5 ***** válasza:
0%
5-ös, ne bassz😅privatban atkuldod a facet vagy az instajat?😁
2023. dec. 31. 03:24
 7/11 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. nyilvan nem, de ne is spameljunk itt
2023. dec. 31. 08:28
 8/11 anonim ***** válasza:
87%

Arra kellett rájönnöm, hogy nem olyan nehéz itt csajt összeszedni. Én is dugtam innen már többel is, mondjuk olyan is volt, akivel csak randi volt, de nem lett több. A párommal is itt kerültünk kapcsolatba először, sőt hármasozáshoz lányokat is sikerült már innen szervezni nem is egyet, miközben a "célirányos" oldalakon szinte mindenki kamu meg eltűnik. Oké, itt is voltak ilyenek persze, de na...

Én se hinném el, ha más mondaná.

2023. dec. 31. 10:21
 9/11 anonim ***** válasza:
8-as de itt aztán tiszta lutri, hogy bejön-e mert egy képet se látni senkiről.
2023. dec. 31. 12:12
 10/11 anonim ***** válasza:

#9 Ez igaz. Meg kb. minden kérdésnél minden 2. hozzászólása mindenkinek, hogy kamu, meg pasi vagy valójában, stb.

De ami nagyon érdekes, nekem az a tapasztalatom, akik lányként írnak, a 90% tényleg lány, nem kamu. Oké, párról volt hogy kiderült, hogy valami crossdresser elmebeteg, meg pasi szórakozik, de nem ez volt a java. Sőt, azt is meg kell mondanom, hogy a lányok döntő többsége szép volt, nem amolyan magába gubózott bánatvirág, akinek nincs jobb dolga az életben, mint hogy itt lógjon.

Voltak persze, akik kedvesek, aranyosak voltak, de nem jöttek be, meg voltak akik az ország másik végében laktak. De tényleg pozitív volt a tapasztalatom összességében innen.

2023. dec. 31. 13:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!