Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk titeket is izgat, ha a foglalt lányt kaptok meg?
Figyelt kérdés
Es mondjuk elozo este tele pakolta a faszija, es masnap altattok fekszik?jan. 17. 19:40
11/17 anonim válasza:
Kérdező. Te is ìgy lettèl, hogy anyádat jól megtoszta más pasi.
13/17 érdeklődő35 válasza:
Amikor Ilyesmi történt, nem ez izgatott, hanem maga a lány.
14/17 anonim válasza:
Én élvezem is ahogy rommá csalja szerencsétlen lúzer csávóját minden féle hazugsággal utánna haza megy és megcsókolja azzal a genyós szájjal
15/17 anonim válasza:
Engem izgatna a dolog, főleg hogy nekem is van párom. Főleg ha 35+
23f
16/17 anonim válasza:
Izgatni nem izgatott de így lett eddig egy tartós házasság belőle.
Kapcsolatban volt, nem is hajtottam rá meg semmi.
Simán csak beszélgettünk szünetbeb, munkahelyen.
Sosem panaszkodott a kapcsolatáról vagy ilyesmi.
Azt mondta remek srác a párja.
Aztán valahogy csak hozzám húzott a szíve.
Összecuccolt és összeköltöztünk.
2x volt csak szex míg nem együtt laktunk. Azóta már 7 év házasság után is nagyon jól vagyunk.
17/17 anonim válasza:
Igen,engem is izgat,főleg a még kisgyerekes vagy terhes feleség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!