Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anál előtt kell tágítanom? Barátnőmmel beszélgettünk a popószexről hogy igazából szereti de ritkán. Én nem hoztam fel a témát annyira nem vagyok rákattanva. De ha már felvetette akkor nyilván benne vagyok.
Előtte kicsit megujjazzam a fenekét vagy mehet óvatosan finoman a dolog?
Nem úgy akarom mint a varrógép.😉😊
(Tudom sok síkosító)
Egyébként átlag méretem van 17cm.
Ez nem vagina. És nem (csak) a hossz számít hanem a vastagságod. Egyet kell megjegyezned: attól hogy már bent vagy az elején, az még feszíthet neki, azaz ha már bent vagy teljes vastagságra, még nem vagy túl a tágításra való odafigyelésen! Ez a titok. És a "gyorsan túlleni módszer" itt nagyooooon nem jó, itt nincs szűzhártya A másik azért mégiscsak hosszú a méreted, a végbél meg kanyargós, "utat kell találnod benne" mert különben olyan lesz mint amikor a kabát ujjába dugnád a kezed, de az meg van csavarodva és csak feszíted feszíted, de nem "engedi" a kezed, ez az ami kényelmetlen érzést okozhat még.
Ha még kimosást is beiktattok, a víz legyen testmeleg, mert egy kicsit is hidegebb víz fájdalmas görcsöt okozhat percekig. Illetve forró se legyen, mert azt nem nagyon érzed alul hogy leforrázod a végbél falat. 2dl vizes öblögetés bőven elég, míg tiszta nem lesz, a lényeg ne legyen ideje mélyre hatolni, hogy fellazítsa a mélyebben a salakanyagot. Ennyi. ÉS síkosító, mert! lehet úgy tűnik megy anélkül is ha már bent vagy, de úgy kidörzsölheted hogy csak na... :)
Embere válogatja. En eddig 3 novel csináltam, 2nél kellett az ujjal valo tágitás. Szépen fokozatosan, egy ujj, majd 2, és utána még a kettot megprobálni akár szétnyitni kicsit, vagy elég jol játszani vele.
Viszont a harmadik esetnél, a exem csak úgy ahogy volt, simán át tudta tenni puncibol popsiba. Se krém, se tágitás. De úgy fogom fel, hogy o nagyon nagy kivétel volt.
Nem csak a fizikai tágítás fontos, hanem a terület felizgatása. Nyelvvel, nyálas ujjal, síkosítóval. Ha bedugtad egy ujjadat, várjatok, lassan haladj és mindig türelmesen, legyen ideje egy jó kilégzésre, tudatos lazításra. ha egy ujj komfortosan jár ki-be, meg tudsz vele a zárógyűrűn belül kicsit körbemamatni, akkor mehet mellé a második. Ugyanígy, adjatok neki időt.
esetleg különböző formájú anál dildókkal is lehet játszani, azok segítenek ellazítani a területet.
Mi mindketten imádjuk az anált, de hülye fejjel általában elkapkodjuk, mert nagyobb a vágy mint a türelem, ezért aztán van hogy nem sikerül, fájdalmat okoz és halasztani kell a dolgot.
Jobb ha először magadon próbálod ki egy hasonló méretű mű fütyivel.
Akkor majd tudod hogy mit és hogyan kellene csinálni.
"Egyébként átlag méretem van 17cm."
Ha póniló vagy, akkor átlag méret.
Ki ne talád már hogy nagy.
Akkor ha a 17-es nagy akkor a 20 milyen?
"Ki ne talád már hogy nagy."
Oké, akkor legyen kicsi a 17 cm.
Vagy mikropénisz?
Melyiket szeretnéd hallani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!