Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert lett ennyire fontos a meret a mai (18-25) lanyoknak ?
13#, 20# as....
Ti hol éltek?
Az átlagos farok 13-15 cm. Ezt kár vitatni.
Azt is el kell fogadni, hogy mivel az az ÁTLAGOS, nyilván abból van messze a legtöbb, a férfiak 50-60 százaléka ebbe tartozik.
Ha őket " kizárnák" a nők, akkor rengeteg egyedülálló nő és férfi lenne....
A farok nagysága egy szempont, de csak egy! A nők sok szempont alapján választanak, és a kevés kivételtől eltekintve nem csak a farok mérete alapján.
Nekem 14,5/4,5 cm. Voltam már tartós kapcsolatban igazán jó nővel, többel is.... erről ennyit!
#20 Nem vitattam soha, hogy ennyi az átlag. Ezt tudom (bár a fiataloknák már több).
Elég sok egyedülálló férfi van. Vajon miért? Elég sok pasit csalnak. Vajon miért? Beszélj már nőkkel erről. Hány olyan bejegyzés van közösségi oldalon, ahol vagy viccet csinálnak belőle, vagy egy nagyfarkú pasit ábrázol. Hány nő csorgattja a nyálát ott?
Vagy női fórumokon, csoportokban, ha feljön ez a téma, valahogy mindig többen vannak azok, akik a nagyot szeretik.
Elég tipikus ma, hogy szingli nő teljesen másmilyen pasast keres komoly kapcsolatra, mint amilyenekkel közben szexelget.
Komoly kapcsolatra olyat keres, aki a jó férj, jó apuka mintához passzol, az ilyennel visszafogottan ismerkedik.
Közben meg a neki férfiként legjobban bejövő pasasokkal már pár óra ismerettség után szexel.
Egy No elkotelezodni csak amellett tud, amelyik biztonsagot nyujt neki, es a leendo csaladja (gyereke) szamara.
Ez siman lehet egy kis vagy atlagmeretu ferfi.
Ez szules utan meginkabb keves lesz, igy jon a megcsalas egy potens nagyfarkuval. (min 18/5)
Spriccelesig dugatja magat, kielegul, majdpedig megy haza a csaladjahoz.
Mert a csalad, az szent.
AZ átlag most annyi mint 40 évvel ezelőtt, csak akkor nem volt gyk és nem tudtak annyit hazudni mint a mostaniak.
AZ átlag, már ha lehet annak nevezni most is 13-14 centi.
Meg aztán pont a nők azok akik nem nyomják itt hogy csak a nagy számít, hanem a kis idétlen gyerekek akik azt hiszik hogy ezzel nagyobbak lesznek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!