Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Popsiszex egy héten hányszor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Popsiszex egy héten hányszor ajánlott? (N)

Figyelt kérdés
Mi az ideális? Egy-két alkalom még belefér?

2024. jan. 16. 21:40
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, milyen intenzitással történne. Ezt senki nem említi. Nem mindegy, hogy a végét, felét kicsit bedugja, óvatosan mozog, s két perc alatt el is élvez a pasi, vagy izomból, hardcore tempóban hosszasan dug. Az előbbi gyakrabban is beleférhet annak, aki amúgy is szereti, az utóbbi inkabb csak ünnepnapokon (vagy soha), ha a nő nem kedveli a durvulást.

N

2024. máj. 31. 10:35
 22/35 anonim ***** válasza:
19%
Popsiba csak alaposan érdemes, hosszan és jó mélyen, hogy szét húzva kitágulva nézegetni lehessen - én pl imádom "bejáratozni" - ki - be huzigálni popsi lyuka - lányok annyira nem kedvelik ezt, de mindig hagyják szépen
2024. máj. 31. 14:08
 23/35 anonim ***** válasza:
50%
Nekem most sikerült bedugni a nő popsijába nagyon jó izmos volt de nem mertem gyorsan kefélni nehogy gond legyen neki így végül elpuhult és kicsúszptt.
2024. máj. 31. 15:39
 24/35 anonim ***** válasza:
92%

22. “lányok annyira nem kedvelik ezt, de mindig hagyják szépen”

Igazi úriember lehetsz.

(Nem lennék lány alattad…)

2024. máj. 31. 15:44
 25/35 anonim ***** válasza:
26%
#23 ha tudod hogy lesz anál, vegyél be egy Kamagrat, hosszan és alaposan meg tudod majd dugni popsiba - én is szoktam dobni egyet, ha elore meg lehet beszélni a csajjal, h análozás lesz és rendesen, O is készüljön rá. Én most füzögetek kettot is, egyik már benne van, másik is úgy ahogy már, ugyh alakulgat, jovo héten szerintem akciooo
2024. jún. 1. 09:45
 26/35 anonim ***** válasza:
0%

Előző vagyok:

Dugjad csak gyorsan, nyugodtan , nem lesz semmi baja, kis sikositot azért tegyél, de ne túl sokat. Persze ne az elején egyből gyorsan, akkor lassan kicsit, aztán pár perc múlva ahogy kitágult mehet gyorsan is mélyen is ki be is, hosszan is - nagyon sok csajt megdugtam popsiba már.

2024. jún. 1. 09:48
 27/35 anonim ***** válasza:
57%
Ennyi barmot. Ezeket kéne seggbebaxatni pár kanbu_zival.
2024. jún. 1. 11:42
 28/35 anonim ***** válasza:
37%
Nem lehet h csak irigy vagy előző?
2024. jún. 1. 20:10
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de nem lehet egészségkárosodás nélkül csak úgy naponta keményen seggbetömni szegény nőket.
2024. jún. 2. 10:50
 30/35 anonim ***** válasza:
53%
én csajomat 2 és fél éve análozom minden nap, és nem csak lightosan. Igaz fiatal csaj, de semmi baja nincs tole!
2024. jún. 2. 11:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!