Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha prostihoz megyek, mennyire ajánlott szőrteleníteni magam oda lent?
Figyelt kérdés
Elvàrjàk a prostik is? Természetesen szopást is szeretnék gumi nélkül.2023. máj. 17. 20:27
1/14 anonim válasza:
Én azt mondom csinálj amit akarsz DE ELŐRE NE FIZESS.
Mutasd meg, hogy nálad van a pénz ha kéri, de egy pillanatra se hagyd őrizetlenül semmidet. Ha nem hajlandó rá, hogy csak a végén fizess akkor át akar verni, menj máshoz.
2/14 anonim válasza:
Olvastam már olyan bemutatkozást, ahol beleírta a csaj, hogy a borotvált pöcs az orál előfeltétele, de a többsèg nem fog ehhez ragaszkodni.
Az megint más kérdés, hogy a legtöbben valószínűleg örülnek neki, ha csupasz vagy lent. Senki sem szereti köpködni a szőrt.
3/14 anonim válasza:
Nem várják el, sok házas férfi is megy hozzájuk, kicsit gyanús lenne az asszonynak, ha hirtelen megborotválkozik ott lent.
4/14 anonim válasza:
Csak ne közvetlen előtte borotválkozz! (Hámsérülés!)
5/14 anonim válasza:
Semennyire. Max amikor megbeszéled a részleteket kérdezz rá, hogy biztos legyen.
6/14 anonim válasza:
Jobban fog neki tetszeni a csupasz hogy nem kell köpködnie a szőrt
7/14 anonim válasza:
Nem kell. Férfin normális és természetes a szőrzet.
8/14 anonim válasza:
Nőn is normális és természetes, azt a nagy többség mégsem szereti a szőrös lábat és a bozótot.
9/14 anonim válasza:
Én pl imádom a szőrös puncit. De férfiakon még elfogadottabb, és nők szerint, nem szerintem. Nekem szőrös a farkam, még egy nő sem szólt be miatta, épp ellenkezőleg. Meg ha valaki emiatt elutasítana, arra nem is pazarolnék sok energiát.
10/14 anonim válasza:
Nem kell. En sem szoktam szörteleníteni. Eddig mindössze egy Christina nevü lany profilját láttam a rosszlanyokon, aki csak akkor cumiz le, hogy ha szörtelen vagy. Ha egy lánynál kizáró ok az a dolog, ha nem vagy szörtelen, akkor azt vagy kiírja a profiljára vagy még idöpont egyeztetéskor amikor beszéltek megmondja a telefonban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!