Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi akinek őszintén csak az számít szexnél,orálnál hogy a nőnek jó legyen?
Figyelt kérdés
Azt mondja neki mindegy ,attól lesz jó ha nekem jó,pl van hogy csak kinyal de nem feltétlenül vágyik szopásra,mert azt mondja hogy az hogy alaposan kinyalt neki ugyanolyan jó mint nekem.
Nekem ez kicsit hihetetlenül hangzik.
jan. 16. 20:56
11/13 anonim válasza:
Nem, és nem is kell így legyen. Mindkét félnek jó kell legyen.
12/13 Silverfox30 válasza:
Velem sokszor fordult elő, hogy letámadtam az asszonyt. Kis simi, csók aztán kinyaltam míg nem remegett a lába. Majd hagytam pihenni. Megesik az ilyen is.
13/13 anonim válasza:
Nyilván az is jó érzés amikor fiúként kinyalom mondjuk a barátnőmet, tehát az is izgató, meg jó, de azért ugyanolyan fontos hogy én is kényeztetve legyek
F/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!