Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok,nők akiknél akad olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,nők akiknél akad olyan sógor aki esetleg még tetszik is nektek, volt esetleg valami extra köztetek titokban? Ha igen honnan tudtátok,hogy az érzés kölcsönös? Gondolok itt a szexuális vonzalomra.

Figyelt kérdés

Tudom nem leszek népszerű,de egy ideje a sógorommal fantáziálgatok,kb.2 éve jön elő néha ez az érzés ami nem mindennapos,csak gyakori.Nem tudom miért pont hozzá vonzodok,de valószínűleg egyszer adott rá okot, vagy véletlenül történt ami történt,de ide nem szeretném ki írni, privátban ha valaki szeretné elmesélhetem.Amúgy jóban vagyunk és nem lehet elkerülni hogy ne találkozzunk.Már nagyon régóta vagyunk együtt a párommal és szeretem is nagyon,régen soha nem fordult elő velem hogy megcsalnám és most sem az a célom főleg nem a sógorommal.Esetleg valaki járt már így?

Nem szeretném egyikünk családi életét sem elrontani,úgyhogy maradt az álmodozás.:)) Csak érdekel vannak-e még sorstársaim,és kinél hogy alakult ha esetleg eljuttatok odáig.

2024. jan. 16. 13:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%
Annyiban hasonló szituban voltam, hogy a sógornőm rajongott a férjemért. Szerencsétlen idióta...
2024. jan. 16. 22:00
 12/18 A kérdező kommentje:
9-es írtam 😉
2024. jan. 17. 08:26
 13/18 A kérdező kommentje:
10-es igazad van,mert amúgy tényleg izgalmasabb így,de belezúgva azért nem vagyok. De ha meglátom, akkor mindig érzem ezt a fura érzést.Azelőtt sose volt ilyen érzésem se vele se mással mióta megvan a párom.Párommal persze jól működik az együttlét, talán néha kevés a sok minden miatt,de nem hinném hogy ez lenne a probléma.
2024. jan. 17. 08:32
 14/18 A kérdező kommentje:
11-es ezt kifejtenéd nekem, akár privátban?
2024. jan. 17. 08:33
 15/18 anonim ***** válasza:

A csaj régóta rajongott a férjemért, de ugye az zsákutca..... aztán hogyhogynem összejött a bátyjával (sógorommal). Tök gáz volt az egész szitu, mert csomószor hívogatta a férjem apró hülyeségek miatt, előadta hogy ő ilyen olyan szerelmes a sógoromba, közben ezek csak szavak voltak, mert a metakommunikáció teljesen mást mutatott. Aztán egyszer részegen kibukott belőle, hogy szexelni akar vele 🤣. Olyan szánalmas volt az egész vergődése. Nem értem hogy süllyedhetnek nők ilyen szint alá.

Ne légy ilyen idióta! Verd Ki a fejedből!

2024. jan. 18. 08:39
 16/18 A kérdező kommentje:
De ez kicsit másabb szitu amúgy :))
2024. jan. 18. 09:04
 17/18 anonim válasza:
Nekem is megírod privátban? Én is hasonló cipőben járok.
2024. jan. 19. 20:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi volt a jel?
2024. jan. 29. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!