Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan akit titokban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan akit titokban megcsalt a felesége, megtudta és nem mondta el neki mert izgatja?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a férj miután rájön, hogy megcsalta a felesége az helyett, hogy számon kérné eltitkolja, hogy tud róla mert felizgatja a dolog és hagyja, hogy folytassák.

2023. dec. 21. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem ez egy nagyon izgalmas, és jó dolog egy kapcsolatban!!
2023. dec. 21. 20:27
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

Jobban szeretném ha előttem csinálná :P Nekem fájna ha a tudtomon kívül megcsalna...

Nyugodtan dughat másokkal, csak annyi feltételem van, hogy előttem tegye meg.

2023. dec. 21. 20:29
 3/8 anonim ***** válasza:
64%
Ha ez izgat akkor beszéld meg a pároddal, s akkor valamilyen formában részese is lehetsz, de így viszont bocs, csak egy lúzer. Úgy legalább tökös aki fel meri vállalni a vágyait, a fétiseit.
2023. dec. 21. 22:07
 4/8 A kérdező kommentje:
De nekem jó így
2023. dec. 21. 22:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Azért jó így neked mert egy kus porszem vagy ott az életében aki piszkálhatja? Az igen! Tapsot neki!
2023. dec. 22. 05:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Van ám szerelem részedről!
2023. dec. 22. 06:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Nős koromban tudtam, de nem szóltam, hanem attól kezdve viszonoztam.
2023. dec. 22. 12:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen,az enyém.Elég hamar megsejtettem,hogy van valakije,aztán nyomozni kezdtem,onnantól pár hét alatt bebizonyosodott,hogy más pasi dugja.Azalatt elég sok intim részletre is fény derült,de akkor nem azzal voltam elfoglalva,hogy izgat-e,hanem bánatot,dühöt,csalódottságot éreztem.De aztán lehiggadtam,és észrevettem,hogy izgat a dolog.Aztán én is belecsaptam a lecsóba.
2023. dec. 22. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!