Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tükrözi ez az oldal a valóságot a kapcsolatban, házasságban élők szabados életvitelüket illetően?
Figyelt kérdés
Ha itt olvasgat az ember, úgy hat, hogy általános, hogy az emberek komolyabban flörtölgetnek, félrelépnek kapcsolatban is. A valóságban is ennyire gyakori dolgok lennének ezek?jan. 16. 11:27
1/10 anonim válasza:
Miután a gyakori kérdések látogatóközönsége nem reprezentatív a társadalom egészére nézve, így az ég egy adta világon semennyire.
2/10 anonim válasza:
Nem tükrözi semennyire, mert aki szolidabb vagy esetleg visszafogottabb szexualitással rendelkezik az sokkal kevésbé látogatja ezt a kategóriát.
3/10 anonim válasza:
Mostanában elég vad dolgok mennek itt, de ha leírnám én miket szoktam csinálni, akkor azonnal tiltanának, tehát élménybeszámolót nem tartok:)
4/10 anonim válasza:
Itt a legtöbb lelki sérült, szexuálisan flusztrált, túlfütött. Szóval akik itt vannak messze nem átlagosak.
Azon túl a legtöbb a vágyait írja ki nem a valóságot.
Ennek semmi köze a valósághoz.
5/10 anonim válasza:
Ha megírod az igazságot, akkor puhapöts vagy, ha meg egy valóban megtörtént kalandot, akkor meg kamus. Nem reprezentatív az oldal egyáltalán, de régen még esetleg más témakörökben lehetett értelmes válaszokat kapni, mostanában, már egy másnak egyszerű informatikai kérdésbe is többet látnak bel, szóval, ha feljövök, vagy röhögni jövök, vagy ha tudok segítek, de akkor is privát választ írok és nem nyilvánosan, választ nem várok, mert valamiért cserében teszek így, ha ilyen a meggyőződésem.A szabályzat is meglehetősen fura, tegnap pl egy csaj kérdését (nem éjjel) sokáig hagyták aki arról kérdezett, hogy lehetne sugarbaby, más kérdés, hogy lehet, fele sem igaz a kérdésnek, de ennyi erővel elősegítették, ha igaz a kérdés, hogy ügyfeleket szerezzen. Bud Spencer már megmmondta " az egész világ egy jó nagy Wc csésze"
6/10 anonim válasza:
Felejtsd el azt, hogy ebből az oldalból komolyan ki lehet indulni. Itt sokan trollkodnak, direkt provokálnak, kamuznak, nagyzolnak. A sztorik nagy része max a fejükben zajlik le. Ráadásul sok baromságot ugyan az a néhány ember ír ki. Persze, a valóságban is történnek megcsalások, de erre egy valid statisztikát érthető okokból nehéz lenne mondani.
8/10 anonim válasza:
Szerintem a félrelépés tényleg elég alap a mai világban.
Én ezer éve kifejezetten házas nőkre megyek, mindenben benne vannak
9/10 anonim válasza:
Szerintem max. 20%-ban. Ha ennél több, akkor ne ugassunk másokra, hogy milyen szavannai életet él.
10/10 Senior Séf válasza:
Gondolhatod, hogyan tükröz egy oldal bármit is, ahol a válaszadók 99%-a anonim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!