Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valaki tud olyan webkamerás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki tud olyan webkamerás munkát ami zárt oldal?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok ahol zártkörű szolgáltatást lehet nyújtani egy szűk rétegnek, ahol kizárólag privát műsorokra van lehetőség.

#webkamera #webkamerásmunka
2023. nov. 29. 15:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik oldalon van erre lehetőség, de legalább fényképet ki kell magadról rakni. Nem működik úgy a dolog hogy teljesen látatlanban fizet előre a kuncsaft és kap amit kap. Megteheted, hogy csak akkor vetkőzöl neki amikor már a privát szobába hívott és fizetett, de "valamit" akkor is látni akar addig is.
2023. nov. 29. 15:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Gondolkozz egy kicsit fordítva. Legyen mondjuk a) zöldséges ahol virít a felirat "minőségi, válogatott áru" de nem látod, csak feliratok narancs, banán, szőlő stb. ELŐRE odaadod a pénzt a zöldségesnek, hátra megy a raktárba és kihoz valamit, kapod amit kapsz. A b) zöldségesnél ki van rakva az áru, megnézed, rámutatsz abból kérek x kg-t. Te honnan vásárolnál?

Életszerűtlen hogy teljesen látatlanban bárki is egy petákot is fizessen. Valami ízelítőt mindenképpen mutatnod kell, ha azt akarod a "teljes árut" megvegyék.

2023. nov. 29. 16:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
HA találsz is ilyen oldalt vagy ügynökséget, SEHOGY NEM tudod kivédeni, hogy valaki rögzítse a képernyőt és kirakja a netre.
2023. nov. 29. 16:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Ilyen munka engem is érdekelne.
2023. nov. 29. 19:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem is úgy gondoltam hogy látatlanba, nyílván az oldalon lennének képek videók stb.
2023. nov. 30. 01:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Én a műsor részre értettem a privát illetve zárt körű dolgot, mert sok oldalon azt vettem észre hogy ingyenesbe nyomják a műsort és sok ingyenélő meg csorgatja a nyálát. Csak egy hasonlat: ha bemész a boltba és megtetszik valami akkor azt illik kifizetni, nem az hogy fogod és haza viszed. :D
2023. nov. 30. 02:17
 7/7 anonim ***** válasza:
#4-es, kérdező miért nem csináljátok skype-on? :D
2023. dec. 1. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!