Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostituáltaktól kérdezem, hogy mennyire változatosak a férfiak méretei?
Én nő vagyok,bár nem prosti,úgyhogy választ nem tudok adni a kérdésedre.
Viszont rohadt kiváncsi vagyok,hogy ez téged miért érdekel?😆
Ezt dobta a gép.
Ha farokkal a lábad között születtél volna,már aranyba lenne foglalva a neved,de így sajnos egy rohadt ringyó vagy.Szégyeld magad!🤦♀️Én a helyedben életem végéig a sarokban állnék büntiből.😆
29/N
#16-#17 ez így igaz. Amúgy meg nagyon sok csaj kiéli magát fiatalabb korában, csak nem verik nagy dobra. Én se olyan voltam, hogy elmentem egy buliba és minden srác mondta, nah megjött a ribi, akit biztos meg lehet dugni.
sőt nagyon sok mindenkit vissza is utasítottam, mert nem jött be, nem volt szimpatikus, stb. De aki olyan volt, annak nem mondtam nemet és szerencsére volt választék olyan srácokból is.
Hát igen.. csak sokan vannak akik megrekedtek a középkorban, hogy szűzen kő szerintük a házasságba menni..
.. az én fantáziámat már tizenévesen is piszkálták a cafkásabb attitűdű nők..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!