Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önkielégítés húzásával tenyleg hosszabítható a szex ?
Olyanokhoz szólnék akiknél bevállt már ez a módszer .
A gondom azlenne mostanság hogy amikor elkezdünk szexelni nembírom túlságosan sokáig nagyon felizgulok !30-éves vagyok 15éve vagyok a párommal eddig volt egyszer kétszer de mostanság elég sokszor elő fordul és zavar engem !utána olvatam hogy onkielégítéssel javítható hogyan kezdjem el akinél bevállt tudna segíteni nekem ?
Tudnál bővebb infót róla adni hogyan kezdted el és hogy folytattad esteleg videót néztél mellé ??
Elmentél a gyakorlat befejezésével vagy nem .?
Tanuld meg kontrollálni az ejakulációdat! Amikor nagyon fel vagy izgulva, állj le, számolj 10-ig lassan, közben gondolj valami olyanra, ami elhessegeti a fejedből az orgazmus gondolatát!
Nekem pl. Lendvai Ildikó nagyon bevállt, ha magam elé képzelem, tuti nem élvezek el! :D
Az a baj hogy még mindíg ilyen surmó vagy hogy hokizol.
HA van párod akkor vele kellne csinálni és így kialakítani .
7/9 Nem hokizok eggyáltalán ha elolvastad volna a kérdésem !
A kérdés hogy ott tanulható kontrollal javítható e , sztem nem ugyanaz..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!