Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az igaz, hogy a férfiak az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy a férfiak az első szex után döntenek egy kapcsolat sorsáról?

Figyelt kérdés
Most láttam egy videót, agol egy férfi arról beszél, hogy miután sikerült megkapnia egy nőt, csak utána tisztul ki az agya, és tudja átgondolni, hogy csak a hormonjai hajtották, vagy tényleg többet is szeretne a nőtől.

#Postnutclarity
2024. jan. 15. 17:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Szerintem félreértettétek. Nem arról van szó, hogy mennyire volt jó a szex.

Hanem hogy miután a vadászösztöne kielégült, érdekli-e a csaj személyisége is.

Ti is így vagytok vele?

2024. jan. 15. 19:20
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

11

Te pedig nem értetted a válaszokat.

Ha csak szexet akar akkor nem érdekli. Lehet tök hülye is ha csinos szép.

Ha kapcsolatot akar akkor már az elején is érdekli a személyisége.

2024. jan. 15. 19:30
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nőként meg ha kapcsolatot akar valaki, nem ugrik egyből az ágynak.

Ha igen, elhiheti mindenki, ha nem egy IQ-light liba, telibe le fogja fosni, hogyan "dönt" a pasi... Amúgy is, ki a fa$zom az, hogy majd ő eldönti...

2024. jan. 15. 20:15
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értettelek félre. Nem az első szex számít, hanem, hogy hogy éreztem magam a lánnyal. Ha remekül éreztem magam, akkor szeretnék még vele lenni, akkor is, ha az első szex nem olyan fantasztikus. Adok még több esélyt is magunknak, aztán meglátjuk. Szerintem ezzel a nők pontosan ugyanígy vannak.
2024. jan. 15. 21:09
 15/15 anonim ***** válasza:
78%

Egy szexből nem lehet levonni semmit sem.

Max ha nagyon jó volt.

2024. jan. 16. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!