Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt monda hogy "ne sértödj meg de egy picit kislányosan néz ki a puncid" Ezt mire mondhatta ?
Meg kérdeztem hogy ezt mire érti és azt monda hogy ö sem tudja de olyan mintha 8 éves lennék odalent most mit csináljak hogy ne legyen olyan ?
Ezt a formájára értette vagy arra hogy gyantázom mindenhol?
Nem tudom annyira leirni hogy milyen de kb a kis ajkak látszódnak egy picit ilyen egy-fél centit .
Légyszíves senki ne írjon privatot nem fogok válaszolni !!!
Én azt nem nagyon értem, hogyha 30 különböző ember megy át egy puncin egy alkalommal, akkor az a punci salátás lesz, viszont ha párkapcsolatban él és 1-2 éve alatt mondjuk 200 megy át rajta ugyan az az ember, akkor nem lesz.
Ezek ilyen okospuncik, tudják hogyha ugyanazzal az emberrel vannak többszázszor akkor picik maradnak a kisajkak, de ha különböző emberekkel vannak párszor, akkor nagyon gyorsan megnyúlnak.
A linkelt kép alapján üzenem a palinak, hogy a kutya is jó dolgában veszik meg...
Gyönyörű puncid van az illusztráció alapján. Nehogy emiatt rossz érzés legyen benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!