Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés szeretkezni, nem pedig szexelni?
A gyönyör csúcsa, s a legszebb, amikor tőled elélvez... Az a beteljesülése a szeretkezésnek.
45/F
Fogalmam nincs,
Ez nem kamu válasz.
Remélem én is megtudom valamikor a következő életemben.
A szeretkezés olyan, mint két lélek táncolása, ahol minden mozdulat harmonikusan összefonódik, mint a zene dallama és szövege. Az érzelmek olyanok, mint a lágy szellő, simogatva egymást, és a szívek ritmusa együtt dobog. Ez a kapcsolat szerelemmel telítve, mint a virágok illata tavaszi reggelén.
A szex olyan, mint a tűz lángjai, forró és vibráló, mégis hűvös marad a lelkünk. Mint a lángok, amelyek hevesen lobognak, de nem hoznak létre tartós melegséget. Ez egy testi találkozás, ahol az érzelmek égnek, de a szív mélyén hiányzik az igazi tűz lángolása. Szerelem nélkül, mint a vihar, mely gyorsan elvonul, csupán csendet hagyva a távolban.
. Bizony a 4-es csöpögős lett.
Jòt derültem rajta. 😁
csodálatos. :)
A másik testével egybe akarsz olvadni, igyekszel a lehető legnagyobb testfelületen érintkezni vele. A szemébe nézel, sokáig, őszintén, titkok nélkül, szégyen nélkül. Vizsgálod a vonásait, nem mintha nem láttad volna már ezerszer, de megunhatatlan. Az ujjbegyeid igyekeznek megjegyezni a bőre érintését.
Amikor egyesültök, csak érzékelitek egymást.
Én pl szeretem megfigyelni, a farkának melyik részét hogyan érzem a hüvelyben. Amikor rászorítok, akkor a makkjának peremét is egyértelműen ki lehet "tapintani", olyankor az egészen lassú mozgás is intenzív érzetet tud adni. Vagy ha tövig van bent és a méhszájat dörzsöli, finoman, lassan, minden moccanáskor más érzést ad.
Akkor az okoz örömöt, ha látom rajta az ő örömét.
Az orgazmusát is nézed, hallgatod, tapintod, a saját csúcsodkor sem "zárkózol" el előle a szemhéjad mögé, hanem vele vagy, teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!