Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés szeretkezni, nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés szeretkezni, nem pedig szexelni?

Figyelt kérdés
Milyen azzal az emberrel lefekudni, akivel mindennel jobban szerelmesek vagytok egymasba? Sajnos en eddig meg csak szexeltem, a vagy hajtott, nem a szerelem.
2024. jan. 15. 10:09
 1/10 anonim ***** válasza:
75%

A gyönyör csúcsa, s a legszebb, amikor tőled elélvez... Az a beteljesülése a szeretkezésnek.

45/F

2024. jan. 15. 10:14
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

Fogalmam nincs,

Ez nem kamu válasz.

Remélem én is megtudom valamikor a következő életemben.

2024. jan. 15. 10:33
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
A szeretkezés olyan, mint amikor tejszínhab is van a gesztenyepütén, a szex pedig olyan, mint a gesztenyepüré naturban.
2024. jan. 15. 10:49
 4/10 anonim ***** válasza:
79%

A szeretkezés olyan, mint két lélek táncolása, ahol minden mozdulat harmonikusan összefonódik, mint a zene dallama és szövege. Az érzelmek olyanok, mint a lágy szellő, simogatva egymást, és a szívek ritmusa együtt dobog. Ez a kapcsolat szerelemmel telítve, mint a virágok illata tavaszi reggelén.

A szex olyan, mint a tűz lángjai, forró és vibráló, mégis hűvös marad a lelkünk. Mint a lángok, amelyek hevesen lobognak, de nem hoznak létre tartós melegséget. Ez egy testi találkozás, ahol az érzelmek égnek, de a szív mélyén hiányzik az igazi tűz lángolása. Szerelem nélkül, mint a vihar, mely gyorsan elvonul, csupán csendet hagyva a távolban.

2024. jan. 15. 11:24
 5/10 anonim ***** válasza:
68%
Jajj, #4, ez nyálasra sikerült 😄
2024. jan. 15. 11:38
 6/10 steven95 ***** válasza:
77%
Szeretkezésnél elfeleded a magad örömét hajtani. A lelked tárod ki ahogy megválasztod hogyan adod át neki a vele való egyesülésed vágyát. Végtelen empátiát érzel, a másik minden rezdülése, minden súrlódás a lelki szemeid előtt van. Az idő lelassul. A lelketek egybe olvad.
2024. jan. 15. 11:38
 7/10 anonim ***** válasza:
47%

. Bizony a 4-es csöpögős lett.

Jòt derültem rajta. 😁

2024. jan. 15. 11:41
 8/10 anonim ***** válasza:
94%

csodálatos. :)

A másik testével egybe akarsz olvadni, igyekszel a lehető legnagyobb testfelületen érintkezni vele. A szemébe nézel, sokáig, őszintén, titkok nélkül, szégyen nélkül. Vizsgálod a vonásait, nem mintha nem láttad volna már ezerszer, de megunhatatlan. Az ujjbegyeid igyekeznek megjegyezni a bőre érintését.

Amikor egyesültök, csak érzékelitek egymást.

Én pl szeretem megfigyelni, a farkának melyik részét hogyan érzem a hüvelyben. Amikor rászorítok, akkor a makkjának peremét is egyértelműen ki lehet "tapintani", olyankor az egészen lassú mozgás is intenzív érzetet tud adni. Vagy ha tövig van bent és a méhszájat dörzsöli, finoman, lassan, minden moccanáskor más érzést ad.

Akkor az okoz örömöt, ha látom rajta az ő örömét.

Az orgazmusát is nézed, hallgatod, tapintod, a saját csúcsodkor sem "zárkózol" el előle a szemhéjad mögé, hanem vele vagy, teljesen.

2024. jan. 15. 11:43
 9/10 anonim ***** válasza:
5%
Nincs olyan hogy szeretkezès
2024. jan. 15. 11:59
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Hmm, érdekes kérdés. Nálam a szeretkezés és a szex nincs ahhoz kötve, hogy komoly kapcsolat vagy kaland. Kalandban is volt érzéki szeretkezés. Egy szórakozóhelyről vittem haza magamhoz a lányt és olyan szép, aranyos lány volt, hogy a keményebb részek mellett volt érzéki, lassú, romantikus szeretkezés része is, jó volt. Pedig alig ismertem pár órája. Komoly párkapcsolatban is ugyanúgy voltak személytelen menetek. Tehát, nem fekete és fehér a dolog.
2024. jan. 16. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!