Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés egy 20 évvel fiatalabb lánnyal szeretkezni (41F)?
Örülök a kérdésednek :)
Leginkább amiatt, hogy más is van úgy, hogy az átlegos szexualitáson túl másfelé is keres lehetőségeket, kalandokat, s LEGFŐKÉPP, hogy ezt nem folytja el, hanem a megélés lehetőségeit keresi.
Én most 60 évesen döntöttem el véglegesen, hogy új életet kezdek, s keresek egy hozzám illő hölgy partnert, akinek az aktív és változatos hétköznapi életen túl a testiség, az erotika és a szexualitás is NAPI szinten az életének a része. Itt első sorban masszázsokra, szeretkezésre- tantrikus lelki fejlődésre gondolok, de ugyan úgy beletartozna ebbe az életbe, hogy alkalmanként egy-egy hármas élményt is kipróbáljunk. Én NAGYON enyhe biszex vagyok, így a két fiú egy lány felállás is megfelelő a számomra. Sőt, az általad megírt lehetőségek is vonzóak a számomra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!