Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIylen gyakran van, hogy egyszerre mentek el a párotokkal?
Figyelt kérdés
Vagy ha nem egyszerre akkor "bevárjátok" egymást, vagy orállal történik a vége?2024. jan. 15. 06:21
1/13 Hans Pötterman válasza:
Kapcsolatunk elején rengetegszer előfordult,szinte állandóan. Így 6 év után már nehezebb,nekem eléggé kitolódott az orgazmus mert gumiba csináljuk azóta is, egyszerűen kevesebbnek érzem benne az ingert már.
2/13 anonim válasza:
Nem ragaszkodok hozza...
Semmi pluszt extrat nem ad
3/13 anonim válasza:
Mi gyakran, főleg ha szex közben párom vibrivel is kényeztetei magát.
4/13 anonim válasza:
Szinte mindig, 9 év után is...
1# ezért IS tévút a gumi egy tartós kapcsolatban...
5/13 anonim válasza:
A gumi azukseges ha a no nem azedhet swmmit.
Vagy gyartsak a gyerekeket?
A gumi semmit nem ront el ha fejben ozt vagy ahol kell.
6/13 anonim válasza:
Valamikor összehangoljuk, de nem mindig. Általában misszionárius pózban nagyon szereti a feleségem ha egyszerre megyünk el. Olyankor szoktam teljesíteni a vágyát és bevárom.
8/13 anonim válasza:
Gyakori, mindig bevárom őket. F.
10/13 anonim válasza:
6 év alatt, ez kb 2x történt meg.
Egyáltalán nem gyakori.
Először Ő menjen el, legalább egyszer.
Utána én, de ha közbe neki sikerül 2-3x az még jobb
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!