Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran történik meg, hogy egyszerre élveztek el a párotokkal?
Nálunk sajnos mindig vagy én vagy a barátom élvez el hamarabb. Olyan, hogy egyszerre még sosem volt, pedig 4 éve vagyunk együtt. Őt ez zavarja
26L-34F
Nagyon ritkán. Mert ügyesen tudom késleltetni az orgazmusom, ezért a feleségemet mindig előre engedem élvezésben :)
Nehéz egyszerre élvezni, mert ha érzem hogy mindjárt élvez, és én is elengedem magam, akkor is lehet hogy gyorsabb leszek Nála és akkor már csak kézzel tudom kielégíteni.
Minden tizenötödik alkalommal élvezünk egyszerre mondjuk :D
35F
Elegge surun.
“Bevarjuk “a masikat
30 eves korom ota jobb a kontrol.
35F
mint #3-as, akkor hagyom magam elélvezni, amikor a feleségem már kiélte magát az orgazmusaival
na meg mivel úgy védekezünk, ahogy a kőkorszaki ember is csinálta, amúgy is lenne egy kis technikai akadálya az egyidejű elélvezésnek
hát az a jobb, ha a nő élvez el előbb, ha már egyszerre nem sikerül.
én figyelni szoktam, hogy ő "hol tart" és tudom irányítani, hogy egyszerre is jó legyen, de nekem előtte már sokszor jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!