Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem érti sok nő, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti sok nő, hogy a péniszméret nem egyforma minden pasin?

Figyelt kérdés
Egy 196 cm-es pasi igazán vicces 14 cm-es pénisszel, de egy 172 cm-esen nagyot mutat. Igaz 180 cm alatt rá sem néztek egy pasira, de a TISZTELET kivétel kedvéért ezt vegyétek figyelembe mikor azt írjátok kicsi a 14 cm.

jan. 14. 23:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hiába pattogsz meg lenézésbe bújtatva irigykedsz a magas pasikra, neked nem csak a pöcsöd kicsi, hanem te magad is kerti törpe vagy. Ez van, senki sem fog a te 14 centis angyalbögyörődtől elájulni, mert az csak 172 centihez párosul, nem pedig a sokkal jobb 196-hoz vagy akár “csak” 187-hez, mint az általad fikázott kommentelő esetében. 😂

Tessék, itt a válasz, amit hallani akarsz. Mondjuk a te esetedben igaznak is gondolom.

jan. 18. 18:47
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a magasság fontosabb egy nőnél, mint a cerka méret, mert az előbbi látszik. Nem kedvelik ha a pali alacsonyabb náluk.
jan. 19. 14:30
 13/16 A kérdező kommentje:
12-es. Fontos ő nekik MINDEN. De minek 150 cm-es lányoknak 200 cm-es csávó 20 cm-es dákesszal? Mert erre buknak sajnos. Sosem fogom érteni.
jan. 19. 16:26
 14/16 anonim ***** válasza:

Kérdező...

Verseny, státuszszimbólum, pletyi alapanyag. Ennyi. Bezzeg azzal nem tudnak dicsekedni milyen jól lettek kinyalva/megdugva, mert ahhoz érzelmi (és fluid) intelligencia is kéne, hogy képesek legyenek érzékeltetni.

A normálisak pedig nem dicsekszenek, mert nem az ő érdemük

jan. 20. 23:48
 15/16 A kérdező kommentje:
170 cm-es nőtől is magasabb vagyok, és én sem mezítláb járok. Vannak magas Nike cipők. Szóval mikor beírják nekem, hogy kerti törpe vagyok... legtöbb esetben ezek 160 cm-es nők. Csak olyantól fogadok el kritikát, aki magasabb nálam, ha már egyszer törpézik.
jan. 21. 09:38
 16/16 anonim ***** válasza:
34%

Voltam együtt pár 190 cenis pasival, egyikbe sem volt 18 cm alatt.

Végül egy kb 14 centis mellett kötöttem, na nagy hosszútávon nem kényelmes 😁

jan. 22. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!