Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha 1 férfi és 10 nő kerülne egy lakatlan szigetre akor hogyan zajlana a szexualitás? Lenne egy alfa nőstény mint a kutya falkaban aki kisajatitana a férfit vagy mehetne a poligamia ?
Hosszú távon mi lenne az ideális?
Ugyan úgy monogámia ami azt jelenti hogy csak az az 1 nő szexelhetne és szaporodhatna.
Ameg megorzi azt a pozíciót.
Vagy nyugodtan mehet a poligamia és a közös gyermekneveles?
Szerintetek ez hogyan zajlana?
12-esazt hiszem én a legoptimálisabb esetet vettem alapul :D
Ezzel szemben biztos lesznek olyanok, akik ezt nem vállalják be. Ezzel szemben a férfit nem hiszem, hogy irigyelni kell. A fizikai munkák nagy része rá fog hárulni, illetve minden veszélyesebb akcióra őt küldik majd el - amennyiben nem egy hasznavehetetlen egyén. Viszont, ha nem alakít ki férfias tekintélyt, szerintem a közösülésre való esélyei is csökkennek.
Van ennek egyfajta pszichológiája. Bár lehet ezt rossz topicban fejtegetem :D
3 4 nőt szerintem simán tud irányítani egy férfi de 10 nőt már nemigen Itt már nouralom lenne .
Kérdés lenne e valami fenyegetés a szigeten valami ragadozó amitől felni kéne?
Mert akor alapjaiban sokkal szorosabb együttműködés kéne a tuleleshez.
Ha nincs ragadozó vagy veszely akor viszont szethuznak.
Amúgy a fejletlen népek se azért csinálnának sok utódot mert nemtudjak hogy mi lesz velük.
Hanem ha megoregszenek senki nemvedene meg őket a ragadozoktol vagy ha beteg lesz senki nem gondozna egy ilyen fejletlen helyen.
Szóval a hosszú távú tuleleshez kellenek utódok is.
Megha a szülés óriási kockázat is.
15# valamilyen társadalmi rend kialakulna.valakinek irányítani kellene.
A nők között biztos lenne egy vezető egyéniség adott esetben aki fizikailag is erősebb szóval ha zavarna hogy a többi nő is szexel a pasival lehet egykis megfelemlitesel el tudná venni a kedvüket.
Teljesen azt amit akarsz nem csinalhatnal mert az a kollektív tulelest veszélyeztetné.
Láttam egy posztban egyszer hogy Nigériában egy torzsnel volt egy olyan eset hogy második feleségét akart venni egy férfi az első mellé aki már olyan 30 40 körül járhatott.
Konkrétan egy 9 éves kislányt akart feleségül venni mert ott ez szokás. És ez a 30 as nő inkább hason szúrta a kislányt mert nem akart második lenni.
Ilyen durva sztorik is simán lehetne a poligamiaban sajnos
Igen enis így látom biztos kialakulna 2 frakció
A férfi és a hívei és egy erős nő vezetésével a többi.
Férfiként nyilván a legfiatalabb és legszebbel fogsz a legtöbbet foglalkozni csak eggyet tudsz igazan szeretni és megha szexelsz is a többivel is időd nagyrészt inkább azzal toltened akit szeretsz.
Nyilván akik nem olyan szépek de erősek, ezt a kiválasztott nőt utalnak .
Fordítva hogyha 1 nő lenne és 10 férfi megolnenk egymást szó szerint .
Viszont ha csak 10 férfi akor békében elnenk mint a régi vitorlás hajó legenysegek azért is balszerencse volt nőt vinni a fedélzetre.
Igazából megbontja a moralt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!