Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen korosztályt válasszak a rosszlányokról, ha szüzesség elvételt szeretnék?
Először is, azok, akik bírálni akarnak emiatt, közlöm, hogy már 28 éves vagyok. Sokat próbálkoztam, de nem jött össze még párkapcsolatom. Még csak nem is csókolóztam... Nem vagyok jóképű, sőt kicsit csúnya srác vagyok. Olyan szinten frusztrált vagyok a szüzességem miatt, hogy az nem igaz. 22-23 éves korom óta már nagyon cikinek érzem a szüzességet. Nem is tudok emiatt magabiztosan ismerkedni, mert nincs önbizalmam. A nők mindig rögtön leszűrik, hogy még szűz vagyok. Mindenképpen ehhez a megoldáshoz kell tehát fordulnom.
Sok helyen olvastam, olyanhoz menjek, akinek vannak értékelései. Igen ám, de nekem többnyire azok jönnek be, akik nem engedélyezik az ertékeléseket. Írták, ne legyen fiatal. Így sok dögös csajt zárok ki. Meg hogy ne legyen roma. Ez miért baj? Az oldalról a roma csajok néznek ki a legjobban. Írták, legyen idősebb. Mennyivel? Pl. egy 50-es már nem lenne jó? Egyébként izgatnak az ilyen 20-25, esetleg 30 évvel idősebb nők.
Akárhogy állítom be a keresőt, mindig nagyon leszűkíti a felhozatalt. Pl. legyen sok jó értékelése, kevés rossz, vállaljon szüzesség elvételt, natúr franciát, kölcsönös franciát, ne dohányozzon, ne legyenek szilikon mellei.
Attól félek, ha egy fiatalhoz (25 alatti) megyek, az lenyúl, nem lesz korrekt, viszont az is benne van, ha egy 40-es, 50-eshez megyek, nem lesz merevedésem tőle.
3 éve már voltam egy szolgáltatónál, de elmenekültem tőle, mert nagyon kövér volt hozzám. Nem akarok mégegy csalódást.
5
De ha meg olyan csajt választasz, aki nem jön be, arra meg lehet, hogy fel sem áll majd, nemhogy hamar elsülsz.
Biztos, hogy muszáj prostihoz menned?
"Ha 64 pozitív mellett van 2-3 évvel ezelőttről 13 negatív értékelése, az vállalható?"
Csupán a személyes véleményemet írom, és mindezt ugye látatlanban mondom, hiszen nem láttam a hölgy adatlapját, értékeléseit stb... De szerintem nem életszerű, hogy valakinek 77 db valós értékelése összegyűljön 2-3 év alatt. (Akihez én járok, neki 8-10 db értékelése van, nulla negatívval, és kb. 4 éve hirdet. És nagyon-nagyon jó szolgáltató.) Ahol 13 db negatív értékelés van, oda biztosan nem mennék, teljesen mindegy, hogy ezek mikoriak, és hány pozitív van mellette... Ez önmagában is borzasztóan sok. 15% fölött van a negatív értékelések aránya. Gyanús, hogy az életszerűtlenül sok pozitívat már a lány gyártotta magának, hogy legyen vendége.
Az biztos,én szűzként idősebb, tapasztaltabbat választanék jó értékelésekkel. ( na jó, azért legyen 50 alatti)
De ha te nem vonzódsz ahhoz a korosztályhoz, akkor felesleges. Nem izgulsz rá, nem kívánod. Azért nekik már nem olyan a testük mint egy huszonévesnek. Még ha a fotóikon úgy is tűnik.
28 éves vagy, akkor válassz magadnál csak néhány évvel idősebbet.
20 évest majd akkor, ha lesz már tapasztalatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!