Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Akinek kicsi a pénisze ne ismerkedjen?
Vegyek egy RTX 4090-et, 5000 eurós szexbabát, üveg ledes szekrényt tele Fleshlight-el és polírozzam a bohócot, amíg élek?
Sajnos csak 13 cm és még vékony is (3.6 cm).
Évente menjek el prostizni egyszer és ennyi? Sosem fogok kelleni a kutyának sem, mert meg leszek csalva?
Haverom!
Ne foglalkozz a mérettel, csak használd!
Szia!
Alapvető,hogy olyan nőd legyen aki elfogad,ès nem vágyódik a lelke mèlyèn egy jó 20/6-ra.Èn
pont egy ilyen nő el jöttem össze,profi nyalógèp lettem mellette,van 20 cm-es vibrátor de mit sem èrt, sajnos.Arra volt jó,hogy nyerjünk vele pár hónapot.Először megcsalt,majd el is hagyott.Szóval mindent megpróbáltunk,ès tènyleg ő is mindent megtett a kapcsolatunkèrt,de vègül csak kikötött egy olyan fèrfi mellett,ahol nem kell vibrátor,ott van èlőben.Mellettem nem tud olyan extázisban orgazmust elèrni,ès az embert,a nőt a vágyai irányítják.Borult minden, család, gyerekek, munkahely stb,kèsz katasztrófa lett az èletem.Tanulság az lett számomra,amivel kezdtem,ès ezt szeretném kihangsúlyozni,hogy ne legyèl olyan nővel, akinek csak olyan szódával elmegy kategória vagy,mert kèsőbb,akár èvek múlva nem fog tudni ellenállni a kísértésnek ès erre rámwgy a kapcsolat.Tehát a helyzet nem reménytelen,csak nehezített.
Nekem emellé még metélt is.
Kicsit vastagabb(4,5),de ezek így tökéletes kombinációt alkotnak ahhoz,hogy ne merjek punci közelébe se menni.
Nem a méreted a baj, hnem az, hogy ilyen ostoba kérdést írsz ki ide. Agyilag vannak problémák.
Ha normális vagy, akkor egyetlen egy csajt sem fog érdekelni a farkad mérete, nem a farkaddal ismerkednek elsősorban, hnem veled.
Ha azt mondják, hogy ne ismerkedj csajokkal, akkor nem fogsz és örökre szűz és magányos maradsz? Vagy mit vársz ettől a kérdéstől és a válaszoktól?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!