Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnĆtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
đ Az a nĆ akinek nagy, szereti ha szopkodjĂĄk a csiklĂłjĂĄt?
Figyelt kérdés
Ezt sajnos måsként nem tudtam megfogalmazni, és nem keverem össze a kisajkakkal.
TehĂĄt nekik Ă©lvezetes, vagy inkĂĄbb kellemetlen Ă©rzĂ©s mert tĂșl Ă©rzĂ©keny? FĂ©rfitĂĄrsaim, valami tapasztalat? Nekem konkrĂ©tan ilyen adottsĂĄgĂș partnerem csak egy volt (neki nem annyira volt nagy).
KĂ©rem megfelelĆen komolyan kezelni a kĂ©rdĂ©st.
2024. jan. 14. 16:24
11/33 anonim vĂĄlasza:
Nem a mĂ©rettĆl fĂŒgg , hogy egy nĆ szereti -e a csiklĂłizgatĂĄst.
12/33 anonim vĂĄlasza:
"KĂ©rem megfelelĆen komolyan kezelni a kĂ©rdĂ©st."
AZĂ©rt mert hĂŒlyesĂ©get Ărsz ki?
13/33 anonim vĂĄlasza:
Biztos van ilyen nĆ sok, mert egy csajom nekem is volt aki kĂ©rte, hogy ne csak izgassam, hanem finoman, ujjakkal ĂŒtögessem is a csiklĂłjĂĄt.
14/33 anonim vĂĄlasza:
FelesĂ©gemnek nem nagy a csiklĂłja, de szereti ha finoman szĂvom. SĆt, van egy csiklĂłszĂvĂłs vibrĂĄtorunk, amivel kb egy perc alatt kĂ©pes elĂ©lvezni đ
15/33 anonim vĂĄlasza:
Még azt sem engedném senkinek sem h megnézze, vagy nezegesse nem h még a szåjåval hozzå erjen
17/33 anonim vĂĄlasza:
Akkor elsĆre prĂłbĂĄld sötĂ©tben.
Utåna mår mindegy lesz, ha råjössz, mennyire jó...
18/33 anonim vĂĄlasza:
InkĂĄbb sehogy nem probalom
19/33 anonim vĂĄlasza:
HĂĄt, ha rosszat akarsz magadnak, szĂved joga.
20/33 anonim vĂĄlasza:
#15, #18 miĂ©rt? Mert nem jĂł szaga van, vagy azt szĂ©gyelled hogy szĆrös? Ennyire nem lehet csĂșnya ahogy Ărod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!