Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk szeretitek ha a lany a hereteket szopkodja es utana lentebb is kinyal?
Figyelt kérdés
Es ti lanyok ebbe benne vagytok?
En szoktam ott nyalni paromat es nagyon szereti de ezt mas is?
2023. márc. 19. 20:13
2/12 anonim válasza:
Csiklandoz ha a heréimet nyalja a nő, a seggem szűz terület, én viszont mindig szétnyalom az aktuális páromét.
3/12 anonim válasza:
Persze, ez ma már alap. A segglyukamat mindig kinyalatom a nőkkel, nagy részük lefetyeli is vidáman.
58F
6/12 anonim válasza:
Én is kinyalattam eddig minden csajommal a fenekemet.
8/12 anonim válasza:
Én nőként nem vagyok ebben benne. Eszembe nem jutna ilyet csinálni a páromnak, de szerencsére nem is igényli. Ha kifejezetten kérné, biztos elgondolkodnék rajta, hisz boldoggá akarom tenni, de magamtól semmiképp.
Egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy bárki segglyukát nyalogassam , biztos én vagyok csak túl finnyás 😀
9/12 anonim válasza:
8-as vagyok
Csak a segglyukkal van problémám, a herékkel való foglalkozás az orál része. Eddig senki nem panaszkodott, hogy ne elvezné.
10/12 anonim válasza:
8as, termeszetesen nagyon alaposan kitisztitom mindig a seggem elotte. A csajom imadja, szokott smacozninis a fenekemmel, amikor bedugja a nyelvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!