Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szeretitek, ha a heréteket és feneketeket markolásszák szexnél?
Figyelt kérdés
2020. júl. 9. 10:31
A kérdező szavazást indított:
Igen, mindkettőt
Csak a fenekemet
Csak a heréimet
Egyiket se
40 szavazat
2/11 anonim válasza:
A zacsikat nagyon. Az se baj, ha körbe nyalogatják néha.
4/11 anonim válasza:
Igen persze. Meg ha még aktus közben hátra nyúl és egyik újját feldugva a prosztatámmal játszik, az mennyei! 🙂
5/11 anonim válasza:
Ezek nagyon erogén zónák, erősen fokozzák a dolgokat.
6/11 A kérdező kommentje:
Azért krédezem, mert két férfival voltam eddig életemben, mindkettő hosszú, komoly kapcsolat volt, és egyikük sem szerette, ha a heréivel bárki bármit csinál 8simogatás, nyaldosás, markolászás..) és az egyik a fenekére is elég érzékeny volt, a másik azt viszont szerette. Kíváncsi voltam, hogy csak én fogtam-e ki két ilyen "furcsa" embert. :D
2020. júl. 9. 12:11
7/11 anonim válasza:
Igen, de azért a herékkel nagyon csínján bánj!!! Iszonyatosan érzékeny, ne markolászd, inkább csak nyalogasd, cirókasd, ha megszorítod az nagyon nem kellemes. Képzeld azt, hogy fürjtojások, na pont olyan finoman morzsolgasd, szorongasd.
8/11 anonim válasza:
Én imádom ha a heréimmel is foglalmoznak. Nyalogatják, szopogatják, markolásszák.
Van olyan hogy amikor a csajszi arcára verem közben a szájába adom a golyóimat és szívogatja őket. 🙂
9/11 anonim válasza:
Egy játékos önvédelmi bemutató keretén belül igen:).
10/11 anonim válasza:
Engem nagyon izgat, ha a heréimmel játszanak, masszírozzák, nyalogatják. Majdnem olyan fontos, mint a farkam izgatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!