Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik szeretitek ha feleségetek párotok megnézi másik pasi? Fürdőruhában vagy ha valami szexisebb ruha van rajta? Hölgyek is írhatják véleményüket, és hogy mik a tapasztalatok.
#26: Nem. Miért dugna félre meg megbámulják? Ha te megbámulsz egy nőt az lefekszik veled? Na ugye. Bárcsak ilyen könnyű lenne.
Sok hosszú kapcsolatom volt, azt hiszem egyszer csaltak meg, de abban sem vagyok biztos, de ha így is volt, az a kapcsolat legvégén volt és én hamarabb megcsaltam, amit tudott. Bízom a nőimben és magamban.
Én kifejezetten szeretem, ha amikor velem van kissé ledéren öltözködik.
Büszke vagyok a páromra, és hadd bámulják - inkább izgat mint zavar. Utálom az apáca típusú prűd nőket!
Agy kapcsolat a bizalomra alapul. Attól, mert sokan meg szeretnék dugni, attól még nem fogják megtenni azt.
Ha meg félre akar kettyinteni, akkor ha összesz@rom magam, akkor is megteszi. Ez is benne van a pakliban - de ez nem ok a szakításra.
Tudtommal eddig nem dugott félre, bár erről mindig a pasi az utolsó, aki értesül róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!