Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik szeretitek ha feleségete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik szeretitek ha feleségetek párotok megnézi másik pasi? Fürdőruhában vagy ha valami szexisebb ruha van rajta? Hölgyek is írhatják véleményüket, és hogy mik a tapasztalatok.

Figyelt kérdés

jan. 14. 07:28
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
88%
Hát kinek nem jön be az ilyen, én is meg bámulom a hasonló csajokat, párom is tangaban van a strandon, és olyan kis bikini felső van rajta ami már mutat egy kis részt az udvarból is! Ah kész vagyok tőle, ilyenkor mindig meg dugom az öltözőben!
jan. 14. 13:34
 22/32 anonim ***** válasza:
81%
Szeretem ha megnézik. Nagyon jó csaj és büszke vagyok, hogy velem van.
jan. 14. 13:38
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szeretem, mikor megnézik. 36 évesen, két gyerek után is csinos(tesz is érte) és ehhez társul egy erős, nőies kisugárzás is. Én neg nem győzöm kihúzni magam a büszkeségtől mellette!
jan. 14. 14:15
 24/32 A kérdező kommentje:
És nem rossz érzés hogy mindenki meg akarja szo…ni meg jól megdugni a feleségetek?
jan. 14. 14:20
 25/32 anonim ***** válasza:
87%
#24: nem, jó. Hadd csorgassák csak a nyáluk. Irigykedhetnek rám, hogy én viszont már meg is dugtam és még fogom is.
jan. 14. 14:26
 26/32 A kérdező kommentje:
És nem félő hogy ezek után hogy megbámulják, annyira tetszik a nőknek hogy félre fognak dugni?
jan. 14. 20:26
 27/32 anonim ***** válasza:
89%

#26: Nem. Miért dugna félre meg megbámulják? Ha te megbámulsz egy nőt az lefekszik veled? Na ugye. Bárcsak ilyen könnyű lenne.

Sok hosszú kapcsolatom volt, azt hiszem egyszer csaltak meg, de abban sem vagyok biztos, de ha így is volt, az a kapcsolat legvégén volt és én hamarabb megcsaltam, amit tudott. Bízom a nőimben és magamban.

jan. 14. 21:17
 28/32 anonim ***** válasza:
27%

#25!

Dugják azt helyetted is.

jan. 14. 23:40
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is tetszik. Feleségem fiatalon, 20 éve aktmodell volt fotózásokon.
jan. 16. 06:30
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Én kifejezetten szeretem, ha amikor velem van kissé ledéren öltözködik.

Büszke vagyok a páromra, és hadd bámulják - inkább izgat mint zavar. Utálom az apáca típusú prűd nőket!

Agy kapcsolat a bizalomra alapul. Attól, mert sokan meg szeretnék dugni, attól még nem fogják megtenni azt.

Ha meg félre akar kettyinteni, akkor ha összesz@rom magam, akkor is megteszi. Ez is benne van a pakliban - de ez nem ok a szakításra.

Tudtommal eddig nem dugott félre, bár erről mindig a pasi az utolsó, aki értesül róla.

jan. 16. 06:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!