Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik szeretitek ha feleségete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik szeretitek ha feleségetek párotok megnézi másik pasi? Fürdőruhában vagy ha valami szexisebb ruha van rajta? Hölgyek is írhatják véleményüket, és hogy mik a tapasztalatok.

Figyelt kérdés

jan. 14. 07:28
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
9. neked mi a kurvás?
jan. 14. 08:26
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom elég féltékeny de így még izgatóbb ha látom , hogy valaki megnéz ő meg csak fortyog.
jan. 14. 08:27
 13/32 A kérdező kommentje:
12. és ez miért izgató neked?
jan. 14. 08:30
 14/32 anonim ***** válasza:
51%
Írj privátban ha érdekel… 7es voltam
jan. 14. 08:32
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Mert látom , hogy kb megőrül magában, hogy más szemet vet rám vagy megkíván de van annyira intelligens, hogy nem megy neki minden férfinak aki rám néz.
jan. 14. 08:33
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
9vagyok Rövid ruha, kivágott felső, magassarkú, ilyenek.
jan. 14. 08:43
 17/32 anonim ***** válasza:
88%

Igen, szeretem ha megnézik. Sokat dolgozik az alakjáért és büszke lehet rá. Ha elismerő pillantásokat kap, pozitív megerősítést jelent, hogy más is látja az eredményt, ami növeli az önbizalmát.

Szoktam neki venni szexi ruhákat, amiben én is szívesen megnézem és másoknak is tetszik benne.

jan. 14. 09:58
 18/32 anonim ***** válasza:
12%

#17!

Mutogatni való a párod? 😂😂😂😂 Azért vagy vele csak!

jan. 14. 10:00
 19/32 anonim ***** válasza:
87%
Persze. Én kifejezetten díjazom ha merészebben öltözik. Nincs ebben semmi rossz.
jan. 14. 10:11
 20/32 anonim ***** válasza:
57%
Azta. :)
jan. 14. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!