Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van ilyen, hogy iskolában egy lány több fiúnak is cumizik csak mert szeret szopni?
Itt olvastam valahol, hogy írta egy lány, hogy a suliban több fiúnak is cumizott mert szeret szopni. Nem tudom, nekem ez kicsit hihetetlennek hangzik. Legalábbis jó lett volna anno suliban ha ismertem volna ilyen lányt, de nekem sajnos az ilyenek kimaradtak.
Jöhetnek megtörtént esetek. Akár mostani akár évtizedekkel ezelőtti.
Felnőttként is ismerek ilyen csajt, melóhelyen. Kb.a férfi kollégák felét lecumizta már.
Dugni nem engedi magát, mert van pasija, de nála az orálszex nem megcsalás. :D
Imádtam szopni már tiniként is. Tanítási időben soha egyszer sem, de hétvégi bulikon rendszeresen, kb minden fiú osztálytársamat szoptam aki bulizni járt. Egyetemen vetkőzős tánccal csináltam egy kis mellékest, ha szimpi volt pl a szülinapos, simán leszoptam a végén. Szeretem ahogy egyre merevebb szopás közben, és a legjobb ahogy spriccel a számba! Eleinte nem nyeltem le, de aztán megszoktam, sokkal jobb érzés ha nyelem!
Nem kérek priviket, kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!