Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden osztályban vagy iskolában van egy ribisebb lány? Nálatok miket csinált?
Nálunk én voltam:D de csak mert az osztályunk elég visszafogott volt. Viszont évfolyamtársak közt voltak sokkal rosszabbak, mint én:D
Amit én csináltam és akkoriban 'durva' volt: 14 évesen volt egy végzős párom és én szexeltem először az osztályban (15 évesen), meg kitudódott, hogy egy sráccal meztelen fotókat küldözgettünk egymásnak néha. De pl nem öltözködtem kihívóan a suliban meg ilyenek és nem voltam az a népszerű csaj meg aki után minden pasi nyáladzott kategória:D az osztálytársaimnak bejöttem, de nem voltam a suli top csaja így értem
14-15 évesen a suli előtt vártàk a 40 éves BM W s ózdi cigányok.
Reggel úgy jött suliba hogy alig èlt. Az anyja Olaszban "takarított", a nagyanyja meg nem foglalkozott vele.
Már 22. Feltóltötte az ajkát, mellplasztikázott, 40-50 éjes gazdag pasikkal làtni. 2x próbalt öngyi lenni de megmentették. Az anyja továbbra is prosti.
Lol most ezek után amiket olvasok visszavonom a válaszom:D rendes lány voltam, teljesen átlagos a jelek szerint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!