Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm elsírta magát a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm elsírta magát a legutóbbi szex után, azóta távolságtartó velem. Hogy tegyem jóvá?

Figyelt kérdés

Nem "szereti", ha túl sokiáig nyalom. Jobban mondva, élvezi, jól esik neki elmondása alapján, de szégyenlős, előttem volt egy bántalmazó exe, aki hát nem túl kedves megjegyzéseket tett neki a puncijára. Emiatt érzi magát feszélyezve, tart tőle, hogy csúnyának tartom, nem tetszik az íze, stb.

És hát tegnap volt egy buliban, egy barátnőjének szülinapja volt, szóval nélkülem ment. Viszonylag korán, de enyhén ittasan jött haza. A közös zuhanyzás után szexelni akart, tök jó, csináljuk. Szóval nyaltam, de nem állított le idővel, mint általában, máskor mindig szólt, ha elég volt, de tegnap nem, szóval sokkkkkal tovább tartott, mint általában, végül el is élvezett egyébként. Utána meg akartam puszilni, de feltűnt, hogy könnyes az arca, megkérdeztem, hogy mi baja van, mondta sírva, hogy hát ő ezt így ennyire nem akarta, meg mondta, hogy ő el akart tolni, de nem hagytam.

Az igaz, hogy megfogta a hajamat, de nem úgy tűnt, mintha el akarna tolni, egyébként meg nem érzékeltem, hogy bárhogy is ellenkezne. Nem fészkelődött, meg ilyenek. Máskor mondani szokta, ha elég volt neki a nyalás.

Nem tudtuk megbeszélni az eseményeket, reggel időt kért, mire ma hazaértem meg már nem volt otthon, hazautazott egy két hónapja megbeszélt családi programra.

2024. jan. 12. 18:29
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

"Hogy tegyem jóvá?"; "Inkább az érdekel, hogy hogy beszéljem meg vele az eseményeket, ha hazaér."

A 26-os válaszoló vagyok, megpróbálok neked segíteni ezekben a dolgokban.

Első körben javaslom, hogy nézd meg ezt a YouTube-videót, ami egy szemléletes, rövid (3 perces), picit humoros oktatóanyag a beleegyezésről:

https://www.youtube.com/watch?v=pMON_0I6ykc&ab_channel=Cutti..

(Angol nyelvű, de annyira egyszerű, hogy szerintem még angoltudás nélkül is nagyjából érthető.)

Második körben, szerintem nyugodtan mutasd meg ezt a videót a barátnődnek, így könnyebb lesz beszélgetnetek a témáról. Ha látja a lány, hogy téged annyira zavar a dolog, hogy még a neten is utánanéztél a beleegyezés témakörének, talán könnyebben megnyílik és könnyebben elmondja, hogy mi volt a problémája. Jobb stratégiát nem nagyon tudok elképzelni.

2024. jan. 14. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!