Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm elsírta magát a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm elsírta magát a legutóbbi szex után, azóta távolságtartó velem. Hogy tegyem jóvá?

Figyelt kérdés

Nem "szereti", ha túl sokiáig nyalom. Jobban mondva, élvezi, jól esik neki elmondása alapján, de szégyenlős, előttem volt egy bántalmazó exe, aki hát nem túl kedves megjegyzéseket tett neki a puncijára. Emiatt érzi magát feszélyezve, tart tőle, hogy csúnyának tartom, nem tetszik az íze, stb.

És hát tegnap volt egy buliban, egy barátnőjének szülinapja volt, szóval nélkülem ment. Viszonylag korán, de enyhén ittasan jött haza. A közös zuhanyzás után szexelni akart, tök jó, csináljuk. Szóval nyaltam, de nem állított le idővel, mint általában, máskor mindig szólt, ha elég volt, de tegnap nem, szóval sokkkkkal tovább tartott, mint általában, végül el is élvezett egyébként. Utána meg akartam puszilni, de feltűnt, hogy könnyes az arca, megkérdeztem, hogy mi baja van, mondta sírva, hogy hát ő ezt így ennyire nem akarta, meg mondta, hogy ő el akart tolni, de nem hagytam.

Az igaz, hogy megfogta a hajamat, de nem úgy tűnt, mintha el akarna tolni, egyébként meg nem érzékeltem, hogy bárhogy is ellenkezne. Nem fészkelődött, meg ilyenek. Máskor mondani szokta, ha elég volt neki a nyalás.

Nem tudtuk megbeszélni az eseményeket, reggel időt kért, mire ma hazaértem meg már nem volt otthon, hazautazott egy két hónapja megbeszélt családi programra.

2024. jan. 12. 18:29
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
80%
Figyelj, ha nem jön vissza sem vesztes semmit.
2024. jan. 12. 18:31
 2/31 A kérdező kommentje:
#1 Egyrészt, vissza fog jönni, együtt élünk, nem vitte el a cuccait. Másrészt, nem akarok szakítani vele.
2024. jan. 12. 18:37
 3/31 anonim ***** válasza:
90%

Nem értem hol a probléma ezzel. Elélvezett... Enis szégyenlős vagyok, nem szeretem, ha néznek miközben élvezem a nyalást, hát becsukom a szemem.. Szerintem itt a nőnek kéne igyekeznie a javulás felé.

Nehogy már te kérj elnézést, hogy élvezésig nyaltad!!! N

2024. jan. 12. 18:41
 4/31 anonim ***** válasza:
89%
Fu hát masszív flex van neki a dobozban
2024. jan. 12. 18:52
 5/31 StevenUp ***** válasza:
79%
Szerintem simán megcsalt a buliban. Nem azért sírt mert kinyaltad hanem mert nem tudja hogy mondja el, hogy hamarosan lapátra kerülsz.
2024. jan. 12. 19:07
 6/31 anonim ***** válasza:
68%
5-nek igaza van, szerintem is megcsalt.
2024. jan. 12. 19:17
 7/31 anonim ***** válasza:
79%

1. Megcsalt a buliban

2. Szimplán nárcisztikus

Egyik se jó.

A második szarabb mondjuk😒

2024. jan. 12. 19:18
 8/31 A kérdező kommentje:
Ne gyertek már azzal, hogy megcsalt... Írtam, hogy voltak traumái, egyértelműen nagy az esély arra, hogy ehhez van köze.
2024. jan. 12. 19:30
 9/31 anonim ***** válasza:
20%
Voktak traumái, mert nárcisztukus!
2024. jan. 12. 19:37
 10/31 StevenUp ***** válasza:
71%

ma 19:30

Én elhiszem, hogy voltak. De ez nem zárja ki azt, hogy a buliban egy jobb, vagy szimplán másik pasi alávert 🤷‍♂️

2024. jan. 12. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!