Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van egyre több szingli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van egyre több szingli nő? (akiknek már van gyerekük azoknak nem szól ez a kérdés)

Figyelt kérdés

És mennyire éled ki magad szexuálisan ilyen életvitelben? Tartassz-e szeretőt, esetleg szeretőket? És milyen gyakran jártok össze? Mert más az ha te egyszer annyira megsérültél érzelmileg, hogy eldöntötted, soha többé nem nyílsz ki(maximum csak nagyon, nagyon...NAGYON lassan, amire senkinek nincs ideje igazából) és más az, aki ezeket a tapasztalatokat arra használta/használja, hogy erősebbé váljon és szinteket lépjen ugyan ebben a stílusú életben. Azaz a lazábban felfogott kapcsolatok élvezetében.

Ez nem egy bántó szándékú kérdés feléjük/felétek. Modern kort élünk, nagyot mentek a Szex és New York és hasonló kaliberű sorozatok amik ''felnyitották'' sokak szemét, hogy ezt az életet másképp is fel lehet fogni.

jan. 12. 14:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10. 2. vagyok. Itt, a Gyakorin olvastam, hogy több nő azt írta, hogy nekik nagyobb az értékük a férfiak szemében az átlagos külsővel, mint egy akármilyen fiatal, sportos, modellnek, mert ők diplomások, és az kell a férfinek. Mondjuk ja, ha selyemfiú vagyok, és a nőn akarok élősködni.
jan. 12. 15:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Mert a többség ék hatalmas elvárása van és max a pináját tudja cserébe nyújtani.
jan. 12. 17:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom miért vannak sokan, én a saját példámat írom le. Én azért, mert így érzem jól magam, a párkapcsolat nekem óriási lekötés lenne, volt már egy, de hosszabb távon miattam nem működött. Ezzel együtt nemi életet élek, nincs hiányom semmiben. De hogy a többi nő miért, azt nem tudom, mindenki más okból.
jan. 12. 19:31
 14/14 anonim ***** válasza:
ez az "egyre több a szingli felnőtt nő" (mármint a gyerektelen) kb. olyan mese-mese mátka mint hogy az átlagfizetés Magyarországon 500.000 ft :D nézzetek már körbe, 30+os nők 95%-a már férjezett vagy volt férjezve, és van gyerekük. Az, hogy ezek a nők gyerekkel nem kellenek a férfiaknak egy másik dolog, egy gyerektelen férfi evidens hogy gyerektelen nőt is akar, és ördögi kör mert ilyen már szinte nincs.
márc. 7. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!