Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első együtt alváson mindig van szex?
Figyelt kérdés
Vagy mire lehet ilyenkor számítani?:D. A lány jön hozzám.
Kezdeményezek éjszaka vagy inkább ne? Kicsit más fajta lány mint akikkel eddig találkoztam már mint úgy értem nem csak arra megy hogy le feküdjön velem .
jan. 12. 12:33
1/21 A kérdező kommentje:
Csak már lassan 1 hónapja találkozunk aztán meg kérdeztem tőle nem e alszik nálam azt mondta igen.
jan. 12. 12:34
3/21 anonim válasza:
Ezt tényleg sok mindentől függ hány évesek vagytok mennyire tapasztaltak milyen lesz a hangulat stb
4/21 anonim válasza:
Hát ezt nem így kell kezdeni, hogy mástól kérdezed meg hanem azért lehetne beszélgetni vele előtte és figyelni hogy mire mit reagál.
6/21 anonim válasza:
Attól függ milyen jellegű viszonyban vagytok és mi volt eddig köztetek. De ha már nálad lesz, beszélgettek, úgyis érezhető lesz, hogy milyen irányba alakul majd a dolog. Nem lehet jóslatokra alapozni, és nincs erre semmi szabály.
7/21 anonim válasza:
Majd azt érzed úgyis.
Készülj úgy, hogy ha lenne szex, minden flottul menjen, de ha nem lesz, akkor se legyél csalódott.
8/21 anonim válasza:
Ha már egy hónapja randiztok és elmegy hozzád éjszakára, akkor fel van készülve, hogy próbálkozni fogsz. Ha valahogy nem cseszed el, akkor szex is lesz.
9/21 anonim válasza:
90%-ban igen, de nem akkor fog eldőlni a kérdés amikor már húzzátok a lóbőrt hanem jóval előtte.
10/21 anonim válasza:
A reakcióiból kell értened. Ő nagyon jól tudja már most is, meddig akar elmenni, és rád is kíváncsi, mit akarsz kezdeni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!