Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha nem bírom a szájbaélvezést?
Valahogy nem tudnám engedni, hogy a párom a számba élvezzen, a lenyelés meg végképp nem menne. És nem az van hogy undorodom a spermától csak egyszerűen nagyon finnyás vagyok arra mi kerül a számba (pl. ételeknél is elég válogatós vagyok mit eszem meg, ott is van amit nem bírok egyszerűen. Pl. A hájas részt a húsokon).
Egyébként szeretek orálozni is a páromnak, szoktam is, hagyom hogy rám vagy belém élvezzen (gyógyszert szedek) mert egyikkel sincs bajom. Csak a számba nem megy egyszerűen. A párom egyenlőre nem igényli, hogy ilyet csináljak, de félek hogy előbb utóbb fogja és azt hiszi majd hogy undorodom tőle vagy ilyesmi amiért nem akarom. Nagyon gáz lenne ha ez az egy dolog lenne amit sosem csinálok? Vagy lehet majd ha idősebb leszek akkor kinövöm és akarni fogom már ezt is? (18 vagyok most)
Azért nyelték mert az a legtisztább, legkényelmesebb nekik, az én csajaim is mind lenyelik.
Nálunk is így volt, de 8 éve után simán belement és azt mondta "ja ez csak ennyi.."
Magyarul amitől félt, attól nem is kellett volna, sőt végül neki is izgató lett.
Fiatalon volt ilyen szopó mániás csajom is, de a maiak már kényelemből nyelnek.
Érdekes tőlem sosem várták el!
És nem is hiszem hogy ezt 100-ból 100-an elvárják. Az, hogy ide csak ilyenek írnak, nem csodálkozom.
A másik meg az, hogyha megbeszéltétek, és elmondta hogy nem várja el, akkor higgyél neki. Egy jó kapcsolatnak nem ez az alapja.
Nem mindenki várja el, de minden férfi szeretné (nem minden alkalomkor, de néha néha), ez nagy különbség, aztán a legtöbb nő megteszi (főleg azért mert neki is így a legkényelmesebb), és van pár nő aki nem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!