Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon gáz ha nem bírom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz ha nem bírom a szájbaélvezést?

Figyelt kérdés

Valahogy nem tudnám engedni, hogy a párom a számba élvezzen, a lenyelés meg végképp nem menne. És nem az van hogy undorodom a spermától csak egyszerűen nagyon finnyás vagyok arra mi kerül a számba (pl. ételeknél is elég válogatós vagyok mit eszem meg, ott is van amit nem bírok egyszerűen. Pl. A hájas részt a húsokon).

Egyébként szeretek orálozni is a páromnak, szoktam is, hagyom hogy rám vagy belém élvezzen (gyógyszert szedek) mert egyikkel sincs bajom. Csak a számba nem megy egyszerűen. A párom egyenlőre nem igényli, hogy ilyet csináljak, de félek hogy előbb utóbb fogja és azt hiszi majd hogy undorodom tőle vagy ilyesmi amiért nem akarom. Nagyon gáz lenne ha ez az egy dolog lenne amit sosem csinálok? Vagy lehet majd ha idősebb leszek akkor kinövöm és akarni fogom már ezt is? (18 vagyok most)

2024. jan. 11. 12:20
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
98%
Dehogy gáz. Nincs ilyen kényszer.
2024. jan. 11. 12:22
 2/34 anonim ***** válasza:
38%
Megy a mélytorok esetleg? Mert ha igen állítólag azok a lányok akik torokra tudják engedni nem sokat éreznek belőle ha oda élvez a srác.
2024. jan. 11. 12:24
 3/34 anonim ***** válasza:
58%
Nem gáz, ha undorodsz valamitől akkor nem kell csinálni. Ugyanakkor nem valószínű, hogy a mostani pároddal fogod leélni az életed és a férfiak nagyon nagy része ezt elvárja. Én a helyedben apránként megpróbálnám hozzászoktatni magam a dologhoz. Ha már úgyis rád élvez, akkor kóstold meg kicsit, stb, hátha le tudod győzni ezt magadban, talán még meg is szereted. Ha meg sehogy sem megy, akkor engedd el, de akor el kell fogadnod, hogy lesznek még ebből problémáid, akarni fogja a férfiak többsége, még ha lenyelést nem is feltétlenül, de hogy szájba mehessen, azt igen.
2024. jan. 11. 12:28
 4/34 anonim ***** válasza:
95%
Miért lenne gáz? A szexben ha valamit nem élvezel, akkor azt kényszerből nem kell csinálni. Az a lényeg mindenki élvezze. Nem kért ilyet, lehet egyáltalán nem érdekli ez őt sem. Ha pedig idővel megemlítené, mondd el neki őszintén, hogy neked az nem fér bele.
2024. jan. 11. 12:34
 5/34 anonim ***** válasza:
97%
Nem gáz. Nekem például sosem volt ilyen elvárásom.
2024. jan. 11. 13:04
 6/34 anonim ***** válasza:
69%

De hogy gond

Volt mar egy pár barátnőm ill. Alkalmi partnerem. kb 25 hölgyből 6 nyelte le

2024. jan. 11. 13:09
 7/34 anonim ***** válasza:
63%
Nem gond! Akinek meg gondot okoz, azt hadd ott!
2024. jan. 11. 13:11
 8/34 anonim ***** válasza:
50%

Ez fordítva lesz, akinek gondot okoz ez, az ott hagyja őt.

2024. jan. 11. 13:27
 9/34 anonim ***** válasza:
0%

Gyakorolj, szexelj sokat, akkor majd megszokod, belejössz.

A nők 95%-nak ez nem gond, a nők egyedül hajba nem szeretik, mással nincs gondjuk.

Az én csajaim mind azt mondták a lenyelés a legtisztább legkényelmesebb.

Minden férfi ki akarja ezt is próbálni, ne foszd meg ettől a párodat, mond neki, hogy majd eljön az idő, addig gyakorolj, szexelj sokat.

2024. jan. 11. 13:31
 10/34 anonim ***** válasza:
23%
#6: alkalmiban sosem vártam el, de nekem a "rendes" barátnőimből 7/7 lenyelte. Sosem mondtam senkinek, hogy elvárom, akarom. Maguktól csinálták, nyelték.
2024. jan. 11. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!