Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok ingyen teszt Kamagrát rendelni?
Ha mindenkit szidsz, akkor hogy várod hogy segítsenek?
Gyógyszereket csak biztos forrásból veszünk!
Egy doki kivizsgál és felírja azt a gyógyszert amire ténylegesen szükséged van.
HAgyjátok már ezt a doktor kivizsgál!!
Semmi nem érdekli őket, csak felírja a Viagrát és kész.
NEm jobb az mint a neten vett szar .
#7 a doki látja a kórelőzményekből van-e kardiológiai problémád, ha nincs és nem tételezhető fel, hogy lenne (pl. nem egy 120 kg-s dagadék a páciens) akkor felírja és kész. A lelkiismeretesebb esetleg mér egy vérnyomást és megkérdez pár dolgot előtte.
De sokkal jobb... a netes sz.rok hatóanyag-tartalma totálisan bizonytalan, vagy van benne, vagy nincs.
Elkanyarodtatok a tárgytól!
#8 látszik, hogy csaj vagy. Tudod ennek van egy protokollja hivatalosan. Mármint annak, hogy bárkinek is felirjanak ilyesmi gyógyszert.
Én megértem a kérdezőt, én se vágyom arra hogy ki tudja milyen urológus nyúljon fel könyékig a seggembe, közben meg ott stíröljön a kiégezett, leharcolt asszisztens (János korház). Bár a kérdezőnek talán most nem is ez a legfontosabb szempont, hanem hogy ingyen legyen.
#6 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!