Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex chat ingyen. Van rá mesterséges intelligencia? Esetleg ahol más emberekkel lehet?
Figyelt kérdés
2023. júl. 19. 14:12
1/5 anonim válasza:
Nincs, bár ez egy jövedelmező piaci rés.. ha enyém lenne a ChatGPT biztos, hogy betömném vele.
Igazából csodálkozom, hogy nincs pedig ha szexrobotra van kereslet akkor egy beszélgető társ robotra is lenne akivel szexchatelni is lehet.
Igazából ebbe szerintem tényleg milliók/millárdok vannak, persze valószínűleg nem mi fogjuk egymagunk lefejleszteni.
2/5 anonim válasza:
Őőőő én kb fél-egy éve rákerestem, találtam is egyet, de fizetős volt.
Szóval nem piaci rés, csak nincs ingyenesen:D
3/5 anonim válasza:
Anotalkon 10 perc alatt találsz hozzá partnert. Mondjuk lehet, hogy homár lesz, de végülis úgyse látod, semmivel se másabb mint a chatgpt.
4/5 anonim válasza:
Van, de nagyon buta algoritmusok, valamint mikrotranzakciókkal van megtűzdelve.
5/5 anonim válasza:
Férfiakkal rengeteg helyen tudsz ingyen szexchatelni, sőt, dugni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!