Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőkènt hànyasra èrtèkeled a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőkènt hànyasra èrtèkeled a szexuàlis teljesìtmènyedet?

Figyelt kérdés

#nők #Szexuàlis teljesìtmèny
2024. jan. 10. 15:49
A kérdező szavazást indított:
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
31 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
7-8. Nem vagyok tökéletes, de azért a páromat mindig kielégítem.
2024. jan. 10. 15:50
 2/9 anonim ***** válasza:
35%
10/10 re ,soha nem panaszkodott még senki
2024. jan. 10. 15:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
2: attól hogy nem panaszkodtak még nincs olyan hogy 10. Mindig van hova fejlődni.
2024. jan. 10. 16:01
 4/9 anonim ***** válasza:
A sajátját mindenki túlértékeli, az más kérdés, hogy a partnerei nem mindig így gondolják 😂
2024. jan. 10. 17:09
 5/9 anonim ***** válasza:
72%

A 4-es tökéletesen leírta.

Nekem például már számtalan pasi mondta, hogy ő egy Isten az ágyban, vele nem bánnám meg, ő többet tud más pasiknál stb. szokásos önfényező, beképzelt szöveg, aztán mikor odakerült a sor, akkor meg az a 10/10-es teljesítmény jó ha elérte nálam az 5-öt. A legtöbbjük kevés ideig bírja, és nagyon önző. >:(

2024. jan. 10. 17:16
 6/9 anonim ***** válasza:
91%

5

Ez nálam is általános tapasztalat. Ha valaki a teljesítményével dicsekedett az általában nulla volt.

Az aki soha fel se hozta a szex témát azok voltal szuperek méretben és teljesítményben is.

2024. jan. 10. 18:05
 7/9 anonim ***** válasza:

6

Azért ez sem teljesen igaz. Akik nekem nagyot mondtak, azok nullák voltak, de azok között is voltak kevésbé jó teljesítményű pasik, akik nem szóltak semmit arról, hogy ők milyen nagyszerűek.

(5-ös voltam)

2024. jan. 10. 18:07
 8/9 anonim ***** válasza:

9

Talán egy embert nem tudtam eddig kielégíteni, mindenki másra ráéreztem hosszabb-rövidebb idő után. Kitartó vagyok, érzéki, ha kell gyengéd, ha kell szenvedélyes, ha kell, akkor vad. Kár, hogy hozzám csak kevés ember ért...

2024. jan. 10. 23:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Bevallom nőiesen én a 3ra nyomtam. Nagyon kevés partnerem volt, nem vágyom semmi extrém dologra, szóval nem is vagyok egy nagyon kísérletező. Minden jó, ami egy normális szex esetében van, de ez itt szerintem kevés. Soha nem mondott rosszat senki, de nem ettől nem lennék 10es.
2024. jan. 11. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!