Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal lányoknak vagy az érettebb hölgyeknek büdösebb a vaginája?
Figyelt kérdés
jan. 9. 21:05
11/17 anonim válasza:
Orvosilag.
A fiatal lányoknak másabb, mert ott a hormonok miatt is lehet eltérés.
És a kaja is befolyásolja ám. Sőt, gyógyszerek is.
12/17 anonim válasza:
#3 🤣🤣 uristen ezen hirtelen felsikitottam.
13/17 anonim válasza:
Kövér nőknek. Voltam pár napja egy dagadt csajjal. Azt mondta úgy szop, mint egy gép. Hát miért ne, próbáljuk ki. Sok idő volt, de sikerült végeznie velem. Aztán szüneteltünk, és jött hogy akkor most megdugom. Mögétérdeltem, széthúztam a pofáit miközben toltam be, és olyan büdös csapott meg, hogy azt hittem elhányom magamat. Meg kellett állnom fél percre mert annyira koncentráltam ne hányjak a hátára...
15/17 anonim válasza:
5: Számtalan alkalommal ájultra keféltem és csontig kinyaltam már, amikor a szeméttelep mellett szokta árulni magát az arra járóknak.
16/17 anonim válasza:
A pin@lyuk szagnak mindig oka van. Mosni vagy kivizsgáltatni kell.
17/17 anonim válasza:
#14 Nem lehet, hogy bepállott fenékszag volt? Fürödtetek előtte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!