Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van esélye fiatal fiúknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélye fiatal fiúknak érettebb hölgyeknél?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi vagyok, hölgyeim! És ha magas és jóképű az illető? A nagy intim méret többször előny mint hátrány? A rosszmájúak kedvéért előre leszögezem hogy nem feltétlen magamról beszélek.

Boldog nőnapot!

#fiatal #érettség #korkűlönbség
2019. márc. 8. 20:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha megemlítetted volna, hogy BMW-d van akkor még a neved is meg tudtam volna mondani :D

Van ha nem csak messziről csodálod őket.

2019. márc. 8. 20:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajna nincs BMW-m (vagy szerencsére) :d
2019. márc. 8. 20:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Nincs!
2019. márc. 8. 20:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagy méret mindenkinél másként jön le! Nekem 17 centi hosszú, viszont 5,5 centi az átmérője. Volt olyan barátnőm aki azt mondta, hogy szereti, mert jól kitölti, de ha lehetne választani, akkor inkább egy átlagost szeretne. Most van egy 10 évvel idősebb parnerem, ő imádja medig egy kicsi, 150 centi magas nő. De első alkalmakkor azért kicsit kellemetlen volt neki is, mire sikerült betennem, de utána sűrűn imátkozott a kéjtől. Persze tudni kell használni is, illetve az se baj ha változatos a szex.
2019. márc. 8. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Van! Én réges-régen, 19 éves fejjel egy akkor 46 éves nőt "ápolgattam" többször is, miután kifejezett jelzéseket tett arra, hogy...

(Igen, fiatalon még kissé értetlen voltam, de a "kifejezett jelzés" konkrétan az volt, hogy "most szórakozol, vagy megdugsz végre?")

:)

2019. márc. 8. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!