Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dom45 kérdése:
Szubmisszív lányok! Izgat benneteket, ha a párod arra utasít, hogy pl elégítsd ki szájjal az ő üzleti partnerét az eredményesebb tárgyalás érdekében? 45F, dom
Figyelt kérdés
jan. 9. 13:58
1/19 anonim válasza:
Tipikus műdom kérdés... a BDSM alapszabályainak a megsértése.
3/19 anonim válasza:
Nem, nem izgat.
De ez nem is szempont. Azt teszem, amit az uram parancsol, ha ezt, akkor ezt. De nem azért, mert engem izgat, hanem mert az a dolgom, hogy tegyem amit akar szexuálisan.
4/19 anonim válasza:
Izgat ha megtehetem amit parancsol és kielégithetem minden vágyát
5/19 anonim válasza:
"Azt mondom domináns vagyok, pedig csak elmeroggyant" starter pack
6/19 anonim válasza:
Nem, nem izgat.
De ez nem is szempont. Azt teszem, amit az uram parancsol, ha ezt, akkor ezt. De nem azért, mert engem izgat, hanem mert az a dolgom, hogy tegyem amit akar szexuálisan.
Csatlakozom ehhez, annyi kiegészítéssel, hogy persze csak akkor ha a konszenzus megvan a harmadik fél részéről is
8/19 anonim válasza:
Ugyanitt 50es Domináns pasi szubmissziv hölgyet keres hosszabb távra!😉
10/19 anonim válasza:
Az én párom megtenné ha ő van Sub szerepben. Switchek vagyunk
46F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!