Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak hármasban benne lennétek egy nővel és egy tansz férfival?
A férfi teljesen nőnek nézne ki, de farka van.
Mi férne igy bele?
" Egy heteró nem fog transszal "mókázni" mert nőre vágyik nem travikra."
A heteró nőre vágyik, a transz nő az transz nő
A transz és a travi két külön dolog
A transz férfi pedig az a transznemű aki nőnek született de férfiként él, férfi hormonokat szed stb. A kérdés így akkor arról szól, hogy te mint megkérdezett férfi nőnek nézel ki de farkad van és szeretnél-e egy nővel meg egy férfival szexelni?
#18 ezt tiszteletben tartom és nem is szeretném megváltoztatni, viszont én nem feltétlen a szexualitáshoz kötném, hanem ízléshez. Számomra legalábbis a szexualitás befolyásolja milyen nemű/típúsú emberekhez vonzódsz az ízlés pedig, hogy ezen kategórián belül pontosan kire. Pl.: Én a nőiességhez, ezáltal főleg a nőkhöz vonzódom, de az én kedvelt típusom a ducibb nők. Egy vékony kis fapiszka nőre nem fogok rágerjedni. De lehet ez hajszín, alak, stb.
Persze lehet te vagy maradi én pedig túl modern, de az is lehet, hogy számomra fontos az, hogy ne azért utasítsanak el mert "férfi vagyok" hanem azért mert nem vagyok az ideális nő a másik félnek, ami már lehet, hogy azért mert eredetileg nem nőnek születtem. Azt hiszem amit mondani szeretnék, az a preferencia amit te is említettél csak máshogy megfogalmazva kicsit, talán más nézőpontból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!